een onderdeel van:

Decanendiner 2018

24 april 2018

Op donderdag 12 april werd in de Vineyard het decanendiner georganiseerd. Ook dit jaar was het decanendiner weer een groot succes, waarbij met 21 enthousiaste decanen van VMBO scholen zelf de handen uit de mouwen werden gestoken.

In de keuken ging de helft van de groep aan de slag met twee studenten van de opleiding Zelfstandig Werkend Kok, onder leiding van chef-kok Vincent Dullaart. Onder het genot van een glaasje Prosecco werd een prachtig  drie-gangenmenu gekookt.

Johan Huizinga dekte met de andere helft van de groep de tafels op volgens de regels der kunst en gaf een zeer informatieve workshop over  tafel etiquette. Ondertussen werden er in deze bijzondere ambiance, contacten gelegd, informatie wederzijds uitgewisseld en ook nog over onderwijs gesproken.

Het decanendiner werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en de aanwezige gasten namen afscheid met de woorden: tot volgend jaar!

  

Nieuws Bekijk alles

Demi Vreden een-na-beste hotelreceptionist

Demi Vreden mag zich de op één na beste hotelreceptionist […]

Bekijk artikel

In de prijzen tijdens de AEHT

Onlangs vond in Leeuwarden de 31ste ‘Annual Conference of the […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive