Vragen? Neem contact op!

  • Nederlands
  • English
  • Nederlands
  • English
  • Menukaart Diner Restaurant Orchard

    Menukaart Diner Restaurant Orchard

    MENUKAART DINER

     

    VOOR

    Licht gerookte dungesneden rode biet met gesuikerde walnoten, gepocheerde peer, krokant van roggebrood en jonge salade

    Weckpot ‘De Hollandse tuin’

    Soep van boerenkool met crème fraîche, broodpoffers met noten en kruiden

    HOOFD

    Gnocchi met truffel, oerwortels van de BBQ, jonge spinazie en een saus van Camembert

    Gepofte aubergine met yoghurtdressing, granaatappel, kruidensalade en pitabrood (VEGAN)

    NA

    Losgeslagen tarte tatin met kruidnagelroomijs

    Diverse kaassoorten met bierbostelbrood en sinaasappeljam

    SIDE-DISHES

    Keuze bij de voorgerechten: gefrituurde sprotjes of gerookte polderhoen (scharrelkip) – meerprijs € 1,50
    Keuze bij de hoofdgerechten: rode haring of varkensnek – meerprijs € 2,50

     

    Restaurant Orchard biedt de gasten een keuzemenu met drie gangen voor € 15,- (exclusief side-dishes)

    Heeft u vragen over allergenen? Onze studenten beantwoorden deze graag.

    ______________________________________________________________________________

    Zilveren ‘Talenten van de Toekomst’

    Zilveren ‘Talenten van de Toekomst’

    Op 15 april jl. veroverden gastheren Qian van der Tol en Luuk Stierum, beiden studenten van de International Hotel & Management school, met verve

    Lees bericht
    Wedstrijdsuccessen hospitalitycampus

    Wedstrijdsuccessen hospitalitycampus

    Vorige week vond in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de landelijke Skills Heroes Finale 2023-2024 plaats. In een omvangrijk

    Lees bericht
    Week van de Circulaire Economie

    Week van de Circulaire Economie

    Deze week vindt in en rondom Invitez de Week van de Circulaire Economie plaats. Iedere dag staat één ‘R’ uit de reeks ‘Refuse,

    Lees bericht