Vragen? Neem contact op!

NL

Menukaart Diner Restaurant Orchard

Menukaart Diner Restaurant Orchard

MENUKAART DINER

 

VOOR

Licht gerookte dungesneden rode biet met gesuikerde walnoten, gepocheerde peer, krokant van roggebrood en jonge salade

Weckpot ‘De Hollandse tuin’

Soep van boerenkool met crème fraîche, broodpoffers met noten en kruiden

HOOFD

Gnocchi met truffel, oerwortels van de BBQ, jonge spinazie en een saus van Camembert

Gepofte aubergine met yoghurtdressing, granaatappel, kruidensalade en pitabrood (VEGAN)

NA

Losgeslagen tarte tatin met kruidnagelroomijs

Diverse kaassoorten met bierbostelbrood en sinaasappeljam

SIDE-DISHES

Keuze bij de voorgerechten: gefrituurde sprotjes of gerookte polderhoen (scharrelkip) – meerprijs € 1,50
Keuze bij de hoofdgerechten: rode haring of varkensnek – meerprijs € 2,50

 

Restaurant Orchard biedt de gasten een keuzemenu met drie gangen voor € 15,- (exclusief side-dishes)

Heeft u vragen over allergenen? Onze studenten beantwoorden deze graag.

______________________________________________________________________________

Uitreiking Hennessy Gastvrijheidsprijs 2021 tijdens Lekker500

Uitreiking Hennessy Gastvrijheidsprijs 2021 tijdens Lekker500

De Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs is een prijs voor jong talent van 20 t/m 26 jaar, werkzaam als gastvrouw of gastheer in de top van de

Lees bericht
Onthulling Kruidentorens startschot ‘groene lokaal’

Onthulling Kruidentorens startschot ‘groene lokaal’

Op maandag 22 november vond de feestelijke lancering plaats van een tweetal kruidentorens (van in totaal zeven stuks). Deze kruidentorens, een

Lees bericht
Hospitalitystudenten én directies in actie tijdens Haagse Horeca Beurs

Hospitalitystudenten én directies in actie tijdens Haagse Horeca Beurs

Tijdens de afgelopen Haagse Horeca Beurs, afgelopen dinsdag en woensdag in de Grote Kerk in Den Haag, waren weer vele tientallen studenten namens de

Lees bericht