Vragen? Neem contact op!

NL

Over Imagine

Over Imagine

Imagine is het bruisende hart van Invitez en presenteert zich met een nieuwe formule. De reisbeperkingen van de afgelopen periode inspireerden tot het concept ‘Wereldrestaurant Imagine’. Aan de hand van de menukaart maakt de gast een culinaire reis door verschillende landen en streken. Daarbij maakt de fraaie open keuken van restaurant Imagine een diner tot een ware belevenis.

Let op: In de week van 22 tot en met 26 november 2021 staat Imagine weer in het teken van de herfst met een speciale herfstweek. Kijk voor meer informatie en het (vaste) menu onder ‘nieuws’, elders op deze website.

Imagine is ook de locatie van de bekende Imagine Diner Shows en het Imagine Diner Chantant, waarbij artiesten optreden, zowel op een podium en tussen de feestelijk aangeklede tafels door. Daarnaast is Imagine Events & Show een gewilde locatie voor uiteenlopende evenementen en shows. Daarvoor kan het restaurant razendsnel worden omgebouwd tot een multifunctionele evenementenlocatie met verschillende mogelijke zaalindelingen. *)

*) Wij hanteren de geldende RIVM-regels, waardoor aard en omvang van groepsevents, shows, dinerconcepten etc. kunnen afwijken.

Betaalmogelijkheden

Wij verzoeken u met PIN te betalen. Er wordt in onze restaurants niet meer cash afgerekend.

Reserveren

Reserveren kunt u op deze website. U kunt ook tijdens kantooruren (niet tijdens de schoolvakanties) contact opnemen met onze afdeling reserveringen.

Telefoon: +31 (0)88 – 666 33 13

Wij raden u aan tijdig te reserveren.

 

Uitreiking Hennessy Gastvrijheidsprijs 2021 tijdens Lekker500

Uitreiking Hennessy Gastvrijheidsprijs 2021 tijdens Lekker500

De Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs is een prijs voor jong talent van 20 t/m 26 jaar, werkzaam als gastvrouw of gastheer in de top van de

Lees bericht
Onthulling Kruidentorens startschot ‘groene lokaal’

Onthulling Kruidentorens startschot ‘groene lokaal’

Op maandag 22 november vond de feestelijke lancering plaats van een tweetal kruidentorens (van in totaal zeven stuks). Deze kruidentorens, een

Lees bericht
Hospitalitystudenten én directies in actie tijdens Haagse Horeca Beurs

Hospitalitystudenten én directies in actie tijdens Haagse Horeca Beurs

Tijdens de afgelopen Haagse Horeca Beurs, afgelopen dinsdag en woensdag in de Grote Kerk in Den Haag, waren weer vele tientallen studenten namens de

Lees bericht