een onderdeel van:

MonBizz Events

Wij organiseren, onder de naam MonBizz Events, tijdens de studie verschillende evenementen voor zowel interne- (dus ROC Mondriaan) als externe opdrachtgevers. We doorlopen dan een traject van A tot Z: van concept tot daadwerkelijke uitvoering en evaluatie.

Lees verder

MonBizz Events

Als studenten van de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie krijgen wij later vast een leuke, afwisselende baan. Maar voor nu is het belangrijk om veel praktijkervaring op te doen. Dat kan bij MonBizz Events, het leerbedrijf binnen ROC Mondriaan. We organiseren tijdens de studie verschillende evenementen voor zowel interne- (dus ROC Mondriaan) als externe opdrachtgevers. We doorlopen dan een traject van A tot Z: van concept tot daadwerkelijke uitvoering en evaluatie. Wij werken dus als echte projectmedewerkers.

Bij het project worden we begeleid door een ervaren docent. De opdrachtgever en de docent managen het evenement, zodat het beheersbaar blijft.

Het soort evenementen waarmee wij praktijkervaring opdoen kan variëren van het organiseren van (mode)show tot introductieweek en van assisteren bij een symposium tot bij Open Dagen. Maar ook een particulier feest kan bij ons worden geregeld.

Doordat we op deze manier het vak leren durven wij als student te beloven: succes gegarandeerd!

Hebt u plannen voor evenement en een beperkt budget? In dat geval kan MonBizz Events voor u een uitkomst zijn. Wij hebben er al helemaal zin en u zult er geen spijt van krijgen!

Afbeelding van MonBizz Hair

MonBizz Hair

Ga naar MonBizz Hair
Afbeelding van  Monbizz Wellness

Monbizz Wellness

Ga naar MonBizz Wellness
Afbeelding van MonBizz Mon Café & Mon Bistro

MonBizz Mon Café & Mon Bistro

Ga naar MonBizz Mon Café
Afbeelding van MonBizz Events

MonBizz Events

Ga naar MonBizz Events
Afbeelding van  MonBizz Fashion

MonBizz Fashion

Ga naar MonBizz Fashion

Kalender Bekijk alles

Nieuws Bekijk alles

Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by Accent Interactive