een onderdeel van:

Over Lunchroom MonBizz Mon Café & Mon Bistro

Komt u eens een heerlijk kopje verse koffie drinken of lunchen in onze sfeervolle lunchrooms Mon Café en Mon Bistro?

Mon Café
Kies bij à la carte voor een lekker luxebroodje of een gezonde salade. Weinig tijd? U kunt uw bestelling ook meenemen. Let ook op onze voordelige seizoensacties! Waarvoor u ook kiest, u zult ervan genieten en wij doen hierdoor praktijkervaring op met u als onze klant. Intern bieden wij allerlei banqueting mogelijkheden aan deze zijn aan te vragen via de Topdesk.

Mon Bistro
Heeft u meer tijd? En wilt u genieten van een 2-gangen menu? Kom dan zeker eens lunchen bij Mon Bistro. Wilt u ons vooraf laten weten dat u komt lunchen bij Mon Bistro? Dat kan via telefoonnummer 088-666 3225.

Iets te vieren (afscheid, jubileum, verjaardag etc.)? Denkt u eens aan een borrel, high tea, kookworkshop of buffet. Wij bieden tal van activiteiten aan zoals bingo, klaverjassen, bakactiviteit verzorgd door onze studenten. Raadpleeg onze kalender.

Voor de prijs hoeft het zeker niet te laten. Hoewel we als studenten van de School voor Dienstverlening, Zorg en Welzijn Den Haag nog werken aan onze professionaliteit, aan ons warme welkom ontbreekt het alvast zeker niet, dus graag tot ziens!

Nieuws Bekijk alles

Monbizz Hair september acties

De hele maand september: Wassen knippen drogen €5,-

Bekijk artikel

Monbizz Wellness september acties

Zomeractie pakking rug. €5 korting op cosmetische handverzorging.

Bekijk artikel

Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by Accent Interactive