Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Banqueting & Events

  Wilt u een vergaderzaal boeken midden in het zakencentrum van Den Haag en dichtbij het Centraal Station, een volledig evenement organiseren of in besloten kring dineren, dan bent u bij Invitez aan het juiste adres.

  Eventbrochure aanvragenReserveren

  Invitez beschikt over diverse mooie zalen en ruimtes voor vergaderingen, cursussen, private dining, een wijnproeverij en andere activiteiten. Verschillende arrangementen behoren tot de mogelijkheden, van een vergadering met eenvoudige catering en technische begeleiding tot een volledig verzorgde dag met lunch, borrel en diner voor kleine tot middelgrote groepen.

  Onze eventmanagers informeren u graag over het uitgebreide palet aan mogelijkheden. Zoveel mogelijk rekening houdend met de wensen van onze opdrachtgevers zorgen zij met creativiteit voor een passend voorstel. Het spreekt voor zich dat de uitvoering van uw evenement tot in de puntjes wordt geregeld en begeleid door onze studenten.
  Banqueting & Events bouwt daarin voort op de rijke ervaring in de begeleiding van kleinere en grootschalige evenementen, zoals het WK Hockey, het EUHOFA International World Congress en de viering  – in Invitez – van het 100-jarig bestaan van het Ministerie van OCW.

  De zalen
  Invitez beschikt over enkele mulitfunctionele zalen voor symposia, partijen, vergaderingen en private dining.

  Bij uitzondering is het ook mogelijk om een groter evenement te laten plaatsvinden in de centrale ruimte van Invitez.

  Invitez Streetwise Food Truck
  De Invitez Streetwise Food Truck wordt ingezet bij de ondersteuning van evenementen, maar ook ‘stand alone’, zoals tijdens de Royal Christmas Fair in Den Haag.
  Daarbij kan gekozen worden uit meerdere ‘wisselconcepten’ – Taco Loco, Van Happen, Ol’ Chuck Wagon, Hansaplatz, La Sicula – die elk een specifieke eetcultuur representeren. In no time wordt de food truck omgebouwd van het ene naar het andere concept, met een eigen sfeer en streetfood-selectie. Naast bekende streetfood gerechten als Duitse flammkuchen en Amerikaanse hamburgers introduceren wij ook nieuwe culinaire verrassingen uit opwindende internationale keukens, zoals die van Zuid-Italië (Calabrië en Sicilië) en Baya California in Mexico.

  Event-brochure
  U kunt ook onze event-brochure aanvragen via Invitez Events.