Vragen? Neem contact op!

NL

Banqueting & Events

Wilt u een vergaderzaal boeken midden in het business center van Den Haag en dichtbij het centraal Station, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Vraag hier uw eventbrochure aanReserveren

Vergaderen, private dining of een compleet verzorgd evenement

Zoekt u vergaderruimte met uitstekende faciliteiten en verzorging, centraal gelegen in het zakenhart van Den Haag en op loopafstand van het Centraal Station? Dan bent u bij Invitez op het juiste adres.

ONZE ZALEN

Ons hospitalitycentrum beschikt over diverse mooie zalen en ruimtes die kunnen worden ingezet voor vergaderingen, cursussen, private dining, een wijnproeverij en andere activiteiten. U kunt als opdrachtgever kiezen uit verschillende arrangementen, van een vergadering met eenvoudige catering en technische begeleiding tot een volledig verzorgde dag met lunch, borrel en diner voor kleine tot middelgrote groepen.

Onze eventmanagers informeren u graag over het uitgebreide palet aan mogelijkheden. Zoveel mogelijk rekening houdend met de wensen van onze opdrachtgevers zorgen zij met creativiteit voor een passend voorstel. Het spreekt voor zich dat de uitvoering van uw evenement tot in de puntjes wordt geregeld en begeleid door onze studenten.