een onderdeel van:

The Queen’s Express

Onze bar is de ideale plek voor een heerlijke kop koffie en thee of een borrel. Het is ook een uitstekende locatie voor een bedrijfsreceptie of verjaardagsborrel.

Over The Queen's ExpressReserveren

The Queen’s Express

The Queen’s Express

Onze sfeervolle bar is een ideale ontmoetingsplek. U kunt er gedurende de openingstijden van Invitez terecht voor onder meer een goede espresso, een kop thee of een sapje. Of rond borreltijd voor een goed glas wijn of een cocktail.

Even zakelijk bijpraten of ontspannen genieten van een drankje

Centraal gelegen in het zakenhart van Den Haag en op een steenworp afstand van het Centraal Station vormt The Queen’s Express de natuurlijke ‘ankerplaats’ in The Hague Hospitality Experience Centre. Even zakelijk bijpraten, even een ontspannen drankje tussen twee vergaderingen door; daarvoor is onze bar de aangewezen plek.
Vraag ook naar de pubkaart met diverse fingerfood.

[under construction]
Gedurende de openingsuren van Invitez is The Queen’s Express continue in bedrijf. Het is een sfeervolle, centraal gelegen ontmoetingsplek, waar gasten terecht kunnen voor een goede kop koffie of thee, een sapje, een cocktail of een glas wijn in een gezellige ambiance.
Naast het ontbijt voor de gasten van het New Mondrian Hotel voert The Queen’s Express ook een pubkaart met diverse fingerfood.

The Queen’s express is een multifunctionele bar en onderdeel van ROC Mondriaan. Deze mooie, strak ingerichte bar biedt onze studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de richting café-bar binnen hun toekomstige beroep.

Aan de bar ziet u hoe de studenten uw koffie of cocktail bereiden. De spectaculaire, van kleur veranderende achterwand zorgt voor een sensationele ervaring. U kunt natuurlijk ook in alle rust van uw drankje genieten in een van onze koninklijke fauteuils.

The Queen’s Express is de ideale plek voor een heerlijke kop koffie en thee of een borrel. Het is ook een uitstekende locatie voor een bedrijfsreceptie of verjaardagsborrel. Onze bar biedt u tal van mogelijkheden. Zo presenteren wij een belevingskalender vol met evenementen die de studenten voor u organiseren.

In The Queen’s Express kunt u bijvoorbeeld denken aan een high tea en happy hour. Deze evenementen vindt u in onze kalender.

Afbeelding van  Restaurant Classique

Restaurant Classique

Ga naar Classique
Afbeelding van  Eco-restaurant Orchard

Eco-restaurant Orchard

Ga naar Orchard
Afbeelding van Bar The Queen’s Express

Bar The Queen’s Express

Ga naar The Queen's Express
Afbeelding van  New Mondrian Hotel

New Mondrian Hotel

Ga naar New Mondrian Hotel
Afbeelding van  Restaurant Imagine

Restaurant Imagine

Ga naar Imagine
Afbeelding van Banqueting & Events

Banqueting & Events

Ga naar Banqueting & Events

Kalender Bekijk alles

Nieuws Bekijk alles

Friday Specials

In het nieuwe schooljaar zal er op vrijdag-avonden iets speciaals […]

Bekijk artikel

Een jaar om nooit te vergeten

Wat een bijzonder schooljaar hebben wij achter de rug! Wat […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive