Vragen? Neem contact op!

NL

The Queen’s Express

Onze bar is de ideale plek voor een heerlijke kop koffie en thee of een borrel. Het is ook een uitstekende locatie voor een bedrijfsreceptie of verjaardagsborrel.

Bekijk menukaartReserveren

The Queen’s Express

Onze sfeervolle bar is een ideale ontmoetingsplek. U kunt er gedurende de openingstijden van Invitez terecht voor onder meer een goede espresso, een kop thee of een sapje. Of rond borreltijd voor een goed glas wijn of een cocktail.

Even zakelijk bijpraten of ontspannen genieten van een drankje

Centraal gelegen in het zakenhart van Den Haag en op een steenworp afstand van het Centraal Station vormt The Queen’s Express de natuurlijke ‘ankerplaats’ in The Hague Hospitality Experience Centre. Even zakelijk bijpraten, even een ontspannen drankje tussen twee vergaderingen door; daarvoor is onze bar de aangewezen plek.
Vraag ook naar de pubkaart met diverse fingerfood.

The Queen’s express is een multifunctionele bar en onderdeel van ROC Mondriaan. Deze mooie, strak ingerichte bar biedt onze studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de richting café-bar binnen hun toekomstige beroep.

Aan de bar ziet u hoe de studenten uw koffie of cocktail bereiden. De spectaculaire, van kleur veranderende achterwand zorgt voor een sensationele ervaring. U kunt natuurlijk ook in alle rust van uw drankje genieten in een van onze koninklijke fauteuils.

The Queen’s Express is de ideale plek voor een heerlijke kop koffie en thee of een borrel. Het is ook een uitstekende locatie voor een bedrijfsreceptie of verjaardagsborrel. Onze bar biedt u tal van mogelijkheden. Zo presenteren wij een belevingskalender vol met evenementen die de studenten voor u organiseren.

In The Queen’s Express kunt u bijvoorbeeld denken aan een high tea en happy hour. Deze evenementen vindt u in onze kalender.

< terug naar Homepagina Invitez