Vragen? Neem contact op!

The Queen’s Express

U bent van harte welkom in de ‘ankerplaats’ van Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre, voor een kop koffie of een receptie.

Reserveren

The Queen’s Express
Deze sfeervolle bar is een ideale ontmoetingsplek. U kunt er gedurende de openingstijden van Invitez terecht voor onder meer een goede espresso, een kop thee of een sapje. Of rond borreltijd voor een goed glas wijn of een cocktail.

Even zakelijk bijpraten of ontspannen genieten van een drankje 
Centraal gelegen in het zakenhart van Den Haag en op een steenworp afstand van het Centraal Station vormt The Queen’s Express de natuurlijke ‘ankerplaats’ in The Hague Hospitality Experience Centre. Even zakelijk bijpraten, even een ontspannen drankje tussen twee vergaderingen door; daarvoor is onze bar de aangewezen plek. Vraag ook naar de pubkaart met diverse fingerfood.

The Queen’s express is een multifunctionele bar en onderdeel van ROC Mondriaan. Deze mooie, strak ingerichte bar biedt onze studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de richting café-bar binnen hun toekomstige beroep.

Aan de bar ziet u hoe de studenten uw koffie of cocktail bereiden. De spectaculaire, van kleur veranderende achterwand zorgt voor een sensationele ervaring. U kunt natuurlijk ook in alle rust van uw drankje genieten in een van onze koninklijke fauteuils.