een onderdeel van:

Welkom bij Invitez

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant voor een lunch of diner, een vergaderzaal of een comfortabele hotelkamer?

Over Invitez

Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre

Invitez biedt u een schitterende ambiance. U voelt zich welkom door onze fraaie entree met chique receptie en comfortabele lobby, prachtig ingerichte restaurants met mooie (open) keukens, ruime vergaderzalen, frisse lokalen en een totaal vernieuwd hotel.

Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre is onderdeel van ROC Mondriaan. Hier leren onze studenten hun toekomstige beroep in de praktijk.

Onze restaurants

Er zijn vier verschillende restaurants met ieder een eigen concept en identiteit. Zowel voor een zakelijke als privé-aangelegenheid kunnen onze studenten een heerlijke maaltijd voor u bereiden en serveren.

Hotel

Het New Mondrian Hotel beschikt over vijf uitstekende hotelkamers. Onze comfortabel ingerichte hotelkamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Onze studenten zetten zich volledig in om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Vergaderingen en bijeenkomsten

Wilt u een vergaderzaal boeken midden in het business center van Den Haag en dichtbij het centraal Station, dan bent u bij ons op de juiste plaats. Wij hebben twee efficiënte, state-of-the-art ingerichte ruimten die voor diverse gelegenheden te boeken zijn. Onze studenten richten de door u gekozen ruimte volgens uw wensen in en zorgen dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Maatregelen COVID-19 (update 14-10-2020)

Na het definitieve besluit van het kabinet en ons College van Bestuur delen wij u mee dat onze restaurants momenteel nog zijn gesloten. Alle reserveringen die binnen deze periode vielen zijn geannuleerd. Hierover bent u per mail vanuit The Fork of Invitez geïnformeerd.

Ook wij vinden het vanzelfsprekend erg jammer dat wij deze beslissing moesten nemen maar hopen dat wij u snel weer mogen ontvangen binnen Invitez.

Decembermaand reserveringen

Zoals u van ons gewend bent zouden wij na de herfstvakantie, vanaf maandag 26 oktober, starten met het aannemen van onze Feestmaand reserveringen. Gezien de onzekerheid van huidige situatie is besloten om de start van de kerstreserveringen uit te stellen. Uiteraard brengen wij u bijtijds op de hoogte wanneer wij wel beginnen met het aannemen van deze kerstreserveringen.

Afbeelding van  Restaurant Classique

Restaurant Classique

Ga naar Classique
Afbeelding van  Eco-restaurant Orchard

Eco-restaurant Orchard

Ga naar Orchard
Afbeelding van Bar The Queen’s Express

Bar The Queen’s Express

Ga naar The Queen's Express
Afbeelding van  New Mondrian Hotel

New Mondrian Hotel

Ga naar New Mondrian Hotel
Afbeelding van  Restaurant Imagine

Restaurant Imagine

Ga naar Imagine
Afbeelding van Banqueting & Events

Banqueting & Events

Ga naar Banqueting & Events

Kalender Bekijk alles

Nieuws Bekijk alles

Friday Specials

In het nieuwe schooljaar zal er op vrijdag-avonden iets speciaals […]

Bekijk artikel

Een jaar om nooit te vergeten

Wat een bijzonder schooljaar hebben wij achter de rug! Wat […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive