Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre

  Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre

  Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant voor een lunch of diner, een vergaderzaal of een comfortabele hotelkamer?

  Reserveer nu uw tafel
  Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre

  Welkom bij het warme hart van de Haagse hospitality

  Er valt in ons centrum veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar u kunt lunchen of dineren, een kleinschalig, sfeervol hotel, onze bar The Queen’s Express en diverse zalen voor uw vergadering, cursus, wijnproeverij of private dining. Al met al is Invitez een zeer veelzijdige horecalocatie, gunstig gelegen aan de Koningin Marialaan 9 in het Haagse Bezuidenhout.

  Laatste plaatsen Kerstlunches Dit jaar hebben we weer een vliegende start gemaakt bij het telefonisch reserveren van kerstlunches en -diners. Met een groot team van studenten en hun docenten zijn de restaurants inmiddels al vrijwel volgeboekt.

  Maar let op: Wilt u nog reserveren? Er is nog plaats voor een aantal kerstlunches in de restaurants ‘De Gemberpot’ en ‘Imagine’. Voor het reserveren van een diner zijn nog enkele ‘laatste plaatsen’ beschikbaar. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden, via onze reserveringslijn 088 – 666 33 13.

  Het is elk jaar weer fantastisch om te ervaren, hoe groot de aantrekkingskracht van Invitez, ook in de kerstperiode, is. We pakken dit jaar extra uit, met vanzelfsprekend weer prachtige menu’s, met dit jaar extra véél entertainment.

  U bent van harte welkom in Invitez. Wij zijn telefonisch bereikbaar om een tafel in een van onze restaurants te reserveren, een hotelkamer te boeken, een vergadering te plannen etc. Via The Fork kunt u zoals gebruikelijk online een tafel reserveren. Onze telefoonnummers vindt u onderaan deze pagina.

  Actuele informatie over Invitez vindt u, behalve op de nieuwspagina’s van deze website, ook op onze Facebookpagina en op Instagram. Zo blijft u ook daar altijd op de hoogte van ons laatste nieuws. Of neem ons tijdschrift Invitez Magazine – vol informatie over en door onze studenten, activiteiten en trends – mee als u bij ons op bezoek bent!

  Kalender

  6/12

  Kerst Chantant 6 t/m 15 december

  In de periode 6 t/m 8 en 11 t/m 15 december a.s. organiseren wij in onze restaurants [....]

  Bekijk Event
  18/12

  Kerst Dinner Shows 18 t/m 21 december

  Van maandag 18 t/m donderdag 21 december a.s. organiseren wij in onze restaurants Imagine [....]

  Bekijk Event

  Werkbezoek Schiedam studenten IHMS

  23 november 2023

  Afgelopen week vond een interessant, tweedelig werkbezoek plaats door studenten van de opleiding Manager / Ondernemer Horeca van IHMS. Locatie: Molen [....]

  Lees bericht

  Werkbezoek Schiedam studenten IHMS

  23 november 2023

  Afgelopen week vond een interessant, tweedelig werkbezoek plaats door studenten van de opleiding Manager / Ondernemer Horeca van IHMS. Locatie: Molen [....]

  Lees bericht

  Bier-Spijs menuweken in Imagine

  14 november 2023

  Van maandag 20 t/m donderdag 30 november worden in Restaurant Imagine de ‘Bier-Spijs-weken’ gehouden. In deze weken verrast onze chef en [....]

  Lees bericht

  Laatste plaatsen Kerstmenu’s

  9 november 2023

  Dit jaar hebben we weer een vliegende start gemaakt bij het telefonisch reserveren van kerstlunches en -diners. Met een groot team van studenten en [....]

  Lees bericht
  Bekijk alle nieuwsberichten

  Over Invitez

  Gast in de hoofdrol
  Of u nu komt dineren in Classique Fine Dining of deelneemt aan een symposium in Victory Boogie Woogie; als gast kunt u altijd rekenen op heerlijk eten, een fijne ambiance en een attente dienstverlening. De volwaardige Banqueting & Events-afdeling maakt elk evenement tot een succes. Maar daarmee is het verhaal van Invitez zeker nog niet compleet. Naast horecalocatie is Invitez ook de omgeving bij uitstek waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

  De gasten van Invitez krijgen ook letterlijk een beeld van de toekomst van de hospitality. In een open én toch beschermde omgeving, wat het de studenten mogelijk maakt om vrijwel vanaf de start van hun opleiding in uiteenlopende rollen en in levensechte praktijksituaties te leren acteren. Zo levert u als gast een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van hun talenten.