Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre

  Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre

  Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant voor een lunch of diner, een vergaderzaal of een comfortabele hotelkamer?

  Reserveer nu uw tafel
  Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre

  Welkom bij het warme hart van de Haagse hospitality

  Er valt in ons centrum veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar u kunt lunchen of dineren, een kleinschalig, sfeervol hotel, onze bar The Queen’s Express en diverse zalen voor uw vergadering, cursus, wijnproeverij of private dining. Al met al is Invitez een zeer veelzijdige horecalocatie, gunstig gelegen aan de Koningin Marialaan 9 in het Haagse Bezuidenhout.

  De zomervakantie is begonnen, waardoor Invitez een aantal weken gesloten is. Vanaf begin september heten onze studenten en docenten/medewerkers u weer van harte welkom.

  Wij zijn vanaf dan ook weer telefonisch bereikbaar om een tafel in een van onze restaurants te reserveren, een hotelkamer te boeken, een vergadering te plannen etc. Via The Fork kunt u zoals gebruikelijk online een tafel reserveren. Onze telefoonnummers vindt u onderaan deze pagina.

  Actuele informatie over Invitez vindt u, behalve op de nieuwspagina’s van deze website, ook op onze diverse sociale media en in ons nieuwe Invitez Magazine, vol interessante artikelen over en door onze studenten, onderwijsinnovaties en trends. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Invitez en onze hospitality-scholen. Scan onderstaande QR-code voor een volledig overzicht van de sociale media van Invitez én onze hospitalityscholen.

  Culinair Zoetermeer, diploma’s, vakantie

  10 juli 2024

  De 23e editie van Culinair Zoetermeer was ook dit jaar weer een prachtig food festival, dat jaarlijks plaatsvindt op de Markt in het Stadshart van [....]

  Lees bericht

  Culinair Zoetermeer, diploma’s, vakantie

  10 juli 2024

  De 23e editie van Culinair Zoetermeer was ook dit jaar weer een prachtig food festival, dat jaarlijks plaatsvindt op de Markt in het Stadshart van [....]

  Lees bericht

  Succesvolle Veteranendag FD-studenten

  2 juli 2024

  Afgelopen zaterdag vond in de binnenstad van Den Haag de jaarlijkse Veteranendag plaats. Na toespraken van o.a. premier Rutte en het eresaluut in [....]

  Lees bericht

  Koffiefestival ‘versgebrand’ Invitez-feest

  17 juni 2024

  Afgelopen vrijdag (14 juni) vond in Invitez het Koffiefestival plaats van het dit schooljaar gehouden Koffiepractoraat. Onder de bezielende leiding [....]

  Lees bericht
  Bekijk alle nieuwsberichten

  Over Invitez

  Gast in de hoofdrol
  Of u nu komt dineren in Classique Fine Dining of deelneemt aan een symposium in Victory Boogie Woogie; als gast kunt u altijd rekenen op heerlijk eten, een fijne ambiance en een attente dienstverlening. De volwaardige Banqueting & Events-afdeling maakt elk evenement tot een succes. Maar daarmee is het verhaal van Invitez zeker nog niet compleet. Naast horecalocatie is Invitez ook de omgeving bij uitstek waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

  De gasten van Invitez krijgen ook letterlijk een beeld van de toekomst van de hospitality. In een open én toch beschermde omgeving, wat het de studenten mogelijk maakt om vrijwel vanaf de start van hun opleiding in uiteenlopende rollen en in levensechte praktijksituaties te leren acteren. Zo levert u als gast een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van hun talenten.