Vragen? Neem contact op!

NL

Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant voor een lunch of diner, een vergaderzaal of een comfortabele hotelkamer?

Reserveer nu uw tafel

Welkom bij het warme hart van de Haagse hospitality

Er valt in ons centrum veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende publieksrestaurants, een kleinschalig, sfeervol hotel, onze bar The Queen’s Express en diverse zalen voor uw vergadering, cursus, wijnproeverij of private dining. Al met al is Invitez een zeer veelzijdige horecalocatie, gunstig gelegen aan de Koningin Marialaan 9 in het Haagse Bezuidenhout.

ACTUELE CORONA-MAATREGELEN

Naar aanleiding van de laatste persconferentie van het kabinet zijn de kerstdiners bij Invitez dit jaar helaas geannuleerd. In plaats daarvan: kerstlunches (inmiddels volgeboekt!). Uiteraard zijn onze vergaderzalen en hotelkamers ‘gewoon’ te boeken.

De actuele RIVM-richtlijnen zijn van toepassing: een QR-codecheck plus legitimatie aan de deur en mondkapjesplicht totdat u heeft plaatsgenomen aan uw tafel.

Actuele informatie over Invitez vindt u, behalve op deze website, ook op onze Facebookpagina. Zo blijft u ook op die plek altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Invitez.

Uitreiking Hennessy Gastvrijheidsprijs 2021 tijdens Lekker500

30 november 2021

De Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs is een prijs voor jong talent van 20 t/m 26 jaar, werkzaam als gastvrouw of gastheer in de top van de [....]

Lees bericht

Uitreiking Hennessy Gastvrijheidsprijs 2021 tijdens Lekker500

30 november 2021

De Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs is een prijs voor jong talent van 20 t/m 26 jaar, werkzaam als gastvrouw of gastheer in de top van de [....]

Lees bericht

Onthulling Kruidentorens startschot ‘groene lokaal’

23 november 2021

Op maandag 22 november vond de feestelijke lancering plaats van een tweetal kruidentorens (van in totaal zeven stuks). Deze kruidentorens, een [....]

Lees bericht

Hospitalitystudenten én directies in actie tijdens Haagse Horeca Beurs

12 november 2021

Tijdens de afgelopen Haagse Horeca Beurs, afgelopen dinsdag en woensdag in de Grote Kerk in Den Haag, waren weer vele tientallen studenten namens de [....]

Lees bericht
Bekijk alle nieuwsberichten

Over Invitez

Gast in de hoofdrol
Of u nu komt dineren in Classique Fine Dining of deelneemt aan een symposium in Victory Boogie Woogie; als gast kunt u altijd rekenen op heerlijk eten, een fijne ambiance en een attente dienstverlening. De volwaardige Banqueting & Events-afdeling maakt elk evenement tot een succes. Maar daarmee is het verhaal van Invitez zeker nog niet compleet. Naast horecalocatie is Invitez ook de omgeving bij uitstek waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

De gasten van Invitez krijgen ook letterlijk een beeld van de toekomst van de hospitality. In een open én toch beschermde omgeving, wat het de studenten mogelijk maakt om vrijwel vanaf de start van hun opleiding in uiteenlopende rollen en in levensechte praktijksituaties te leren acteren. Zo levert u als gast een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van hun talenten.