Vragen? Neem contact op!

Orchard

Restaurant Orchard is ‘onderweg naar vegan’. Altijd op zoek naar verrassende producten, biedt dit restaurant verrassende gerechten en presentaties met ‘groen’ in de hoofdrol en een stevig accent op eerlijk en lokaal.

Bekijk menukaart dinerBekijk menukaart lunchReserveren

Orchard – Green, Fair, Local

Het team van Restaurant Orchard heeft creativiteit hoog in het vaandel en laat zich inspireren door de ontwikkelingen in het aanbod van nieuwe producten en trends. De bereiding en presentatie zijn dan ook vaak ‘net even anders’, maar altijd van culinair niveau. Het restaurant heeft een eigentijdse setting en biedt een creatieve en doordachte combinatie van spijzen en wijzen. Er wordt veel aandacht besteed aan de aard en herkomst van de biologische ingrediënten. Deze geven elk gerecht een eigen verhaal, waarover onze studenten u graag vertellen.

Fast Service Lunch
Studenten van de opleiding Fast Service verzorgen op dinsdag, donderdag en vrijdag een heerlijke lunch voor een aantrekkelijke prijs (zie ‘menukaart lunch’). De menukaart bestaat uit lichte lunchgerechten, in de vorm van verse bereide soep en rijk belegde broodjes.

Wijnkaart
Wij zijn trots op onze wijnkaart, met onder meer biologisch of biologisch-dynamisch geproduceerde wijnen én wijnen van eigen bodem.

Duurzaam
Restaurant Orchard werkt zo veel mogelijk duurzaam. Samen met onze studenten willen we een verantwoorde leefstijl uitbouwen om zuiniger, slimmer en dus beter met grondstoffen om te gaan. Het streven naar duurzaamheid reikt ook veel verder dan alleen onze receptuur: we gebruiken milieuvriendelijke materialen die recyclebaar of biologisch afbreekbaar zijn, onze lampen zijn vervangen door LED-verlichting, we koken elektrisch, scheiden ons afval en voorkomen waar mogelijk verspilling. Elke stap, hoe klein ook, draagt zo bij een het ‘goed doen’ voor mens en dier, milieu en maatschappij. Met de nieuw aan te leggen kruidentuin (straks deel van het nieuwe uitzicht van Orchard) gaan we weer een stapje verder. Daarnaast betrekken we ook onze leveranciers én onze gasten bij de verwezenlijking van onze plannen.