Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Orchard

  Restaurant Orchard onderscheidt zich door een hoog ‘green, fair en local’-gehalte. Aard en herkomst van de biologische ingrediënten zijn van groot belang en groenten spelen al langere tijd een hoofdrol in alle Orchard-gerechten. Met vegetarische gerechten als uitgangspunt, gaan onze studenten en kookdocenten te werk.

  Bekijk menukaart diner OrchardBekijk lunchmenu De GemberpotReserveren

  Het team van Orchard heeft de creativiteit hoog in het vaandel en laat zich inspireren door de ontwikkelingen in het aanbod van nieuwe producten en trends. De bereiding en presentatie zijn dan ook vaak ‘net even anders’, maar altijd van culinair niveau. Het restaurant heeft een eigentijdse setting en biedt een creatieve en doordachte combinatie van spijzen en wijnen. Er wordt veel aandacht wordt besteed aan de aard en herkomst van de biologische ingrediënten, deze geven elk gerecht een eigen verhaal, waarover de studenten graag vertellen.

  Wijnkaart
  Wij zijn trots op onze wijnkaart met onder meer biologisch of biologisch-dynamische geproduceerde wijnen en wijnen van eigen bodem.

  Duurzaam
  Orchard werkt zo veel mogelijk duurzaam. Samen met onze studenten willen we een verantwoorde leefstijl uitbouwen om zuiniger, slimmer en dus beter met grondstoffen om te gaan. Het streven naar duurzaamheid reikt ook veel verder dan alleen onze receptuur: we gebruiken milieuvriendelijke materialen die recyclebaar of biologisch afbreekbaar zijn, onze lampen zijn vervangen door LED-verlichting, we koken elektrisch, scheiden ons afval en voorkomen waar mogelijk verspilling. Elke stap, hoe klein ook, draagt zo bij een het ‘goed doen’ voor mens en dier, milieu en maatschappij. Met de nieuwe kruidentuin, deel van het nieuwe uitzicht van Orchard, gaan we weer een stapje verder. Daarnaast betrekken we ook onze leveranciers én onze gasten bij de verwezenlijking van onze plannen.

  Fast-Service Lunch ‘De Gemberpot’
  Studenten van de opleidingen Fast-Service, Kok, Facilitaire dienstverlening en Allround hospitality verzorgen van maandag t/m vrijdag een heerlijke lunch voor een aantrekkelijke prijs (zie de lunchkaart) in ‘pop up restaurant’ De Gemberpot. Reserveren kunt u vooralsnog via de lunchtijden onder Restaurant Orchard.