Vragen? Neem contact op!

NL

Orchard

In restaurant Orchard van ROC Mondriaan serveren wij nieuwe, bijzondere producten met een groen, eerlijk en/of lokaal karakter.

Bekijk menukaart dinerBekijk menukaart lunchReserveren

Orchard – Green, Fair, Local

Restaurant Orchard heeft een eigentijdse setting en een creatieve en doordachte combinatie van spijzen en wijnen, en producten met een hoog ‘green, fair en local’ gehalte. Aard en herkomst van de biologische ingrediënten zijn van groot belang en groenten spelen al langere tijd een hoofdrol in alle Orchard-gerechten. Met vegetarische gerechten als nieuw uitgangspunt, eventueel aangevuld met een goed stukje vlees of vis als biologisch/verantwoorde ‘side-dish’, gaan onze studenten en kookdocenten te werk. Alles op culinair niveau.

Het team achter Orchard heeft de creativiteit hoog in het vaandel en laat zich inspireren door de ontwikkelingen in het aanbod van nieuwe producten en trends. De bereiding en presentatie zijn dan ook vaak ‘net even anders’. Omdat grondstoffen en producten alle verantwoord zijn en zoveel mogelijk lokaal of regionaal, krijgt elk gerecht zijn eigen verhaal. Zodoende kunnen de studenten regelmatig interessante informatie delen met de gasten over de samenstelling van onze menu’s, de bereidingen en de herkomst van ingrediënten.

Op onze wijnkaart staan wijnen van boeren die eveneens op de biologisch of biologisch-dynamische wijze produceren, en zelfs Nederlandse wijnen. Hier zijn we terecht trots op.

Orchard werkt zo veel mogelijk duurzaam. Samen met onze studenten willen we een verantwoorde leefstijl uitbouwen om zuiniger, slimmer en dus beter met grondstoffen om te gaan. Het streven naar duurzaamheid reikt ook veel verder dan alleen onze receptuur: we gebruiken milieuvriendelijke materialen die recyclebaar of biologisch afbreekbaar zijn, onze lampen zijn vervangen door LED-verlichting, we koken elektrisch, scheiden ons afval en voorkomen waar mogelijk verspilling. Elke stap, hoe klein ook, draagt zo bij een het ‘goed doen’ voor mens en dier, milieu en maatschappij. Met de nieuw aan te leggen kruidentuin (straks deel van het nieuwe uitzicht van Orchard) gaan we weer een stapje verder. Daarnaast betrekken we ook onze leveranciers én onze gasten bij de verwezenlijking van onze plannen.

 

Fast-Service Lunch in Orchard (tussen 11.30-13.30 uur)

Studenten van de opleiding Fast-Service verzorgen voor u op dinsdag, donderdag en vrijdag een heerlijke lunch voor een aantrekkelijke prijs (zie menukaart). Na de afgeronde opleiding Fast-service zijn de studenten uitvoerende krachten. Ze ondersteunen de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten en adviseren de gasten over het menu en de dranken. Daarnaast maken ze veel van de gerechten (maaltijden) zelf klaar, zoals het bereiden van broodjes en eenvoudige lunchmaaltijden. Kortom allround horeca-medewerkers die zich na deze opleiding ook nog kunnen specialiseren als kok of gastheer/vrouw! De menukaart omvat lichte lunchgerechten, in de vorm van vers bereide soep en goed belegde broodjes.

Wilt u bij Restaurant Orchard komen lunchen of dineren, klik dan op ‘reserveren’ op deze pagina. Bellen kan uiteraard ook, via telefoonnummer 088 666 3313.

LET OP: Ons mailadres is wegens een technische storing tijdelijk buiten gebruik.

Restaurant Orchard maakt deel uit van Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre. Het is een omgeving waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

< terug naar Homepagina Invitez