Vragen? Neem contact op!

NL

Orchard

In restaurant Orchard van ROC Mondriaan serveren wij nieuwe, bijzondere producten met een groen, eerlijk en/of lokaal karakter.

Bekijk menukaartReserveren

Orchard – Green, Fair, Local

Restaurant Orchard combineert de vegetarische keuken met gerechten uit de Dutch Cuisine (80% groenten en 20% vis of vlees). Alles op culinair niveau. Orchard heeft een eigentijdse setting en een creatieve en doordachte combinatie van spijzen en wijnen, en producten met een hoog ‘green, fair en local’ gehalte. En hoewel Orchard zich voornamelijk als vegetarisch restaurant presenteert, is het mogelijk om als ‘sidedish’ een verantwoord stukje vlees of vis bij te bestellen.

Het team achter Orchard heeft de creativiteit hoog in het vaandel en laat zich inspireren door de ontwikkelingen in het aanbod van nieuwe producten en trends. De bereiding en presentatie zijn dan ook vaak ‘net even anders’. Zo krijgt elk gerecht zijn eigen verhaal en is er voor de bediening volop aanleiding om met de gasten wat informatie te delen over de samenstelling van menu’s, de bereidingen en de herkomst van ingrediënten.

Op de wijnkaart staan verantwoorde, biologische en Nederlandse wijnen.

Restaurant Orchard maakt deel uit van Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre. Het is een omgeving waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

Onze restaurants zijn weer open voor onze gasten. Wilt u bij Restaurant Orchard komen lunchen of dineren, klik dan op ‘reserveren’ op deze pagina. Bellen kan uiteraard ook, via telefoonnummer 088 666 3313.

Van 23 september ook een Fast-Service Lunch in Orchard (tussen 11.30-13.30 uur)

Studenten van de opleiding Fast-Service verzorgen voor u op dinsdag, donderdag en vrijdag een heerlijke lunch voor een aantrekkelijke prijs (zie menukaart). Na de afgeronde opleiding Fast-service zijn de studenten uitvoerende krachten. Ze ondersteunen de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten en adviseren de gasten over het menu en de dranken. Daarnaast maken ze veel van de gerechten (maaltijden) zelf klaar, zoals het bereiden van broodjes en eenvoudige lunch maaltijden. Kortom allround horeca medewerkers die zich na deze opleiding ook nog kunnen specialiseren als kok of gastheer/vrouw! De menukaart omvat lichte lunchgerechten, in de vorm van vers bereide soep en goed belegde broodjes.

LET OP: Ons mailadres is wegens een technische storing tijdelijk buiten gebruik.

< terug naar Homepagina Invitez