Vragen? Neem contact op!

New Mondrian Hotel

Het hotel van ROC Mondriaan beschikt over vijf uitstekende hotelkamers. Hier leren onze studenten het hotelvak in de praktijk.

Bekijk onze hotelkamersReserveren

U vindt het New Mondrian Hotel aan een rustige laan, vlak bij het zakencentrum van Den Haag. Voor uw verblijf kunt u kiezen uit vier classificaties van de Accor Hotel Group: IBIS, IBIS Styles, Mercure en Pullman.

Vier Accor merken in één hotel
Dit kleine hotel is uniek in zijn categorie. U kunt namelijk kiezen uit vier classificaties van de Accor Hotel Group: ibis, ibis Styles, Mercure en Pullman. Vier merken dus in één hotel.

Gunstig gesitueerd, op een steenworp van het Centraal Station en het zakelijk hart van Den Haag, kunt u in alle rust genieten van uw fraaie hotelkamer en gebruik maken een van de drie restaurants van het hospitality-centrum, waarvan het hotel deel uitmaakt. De medewerkers van het New Mondriaan Hotel zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Tijdens de openingstijden van Invitez kunt u bij de frontdesk terecht voor toeristische informatie, fietsverhuur en eventuele overige service, zoals bijvoorbeeld fruit of wijn op de kamer, of een krant naar keuze. Het ontbijt wordt geserveerd in de sfeervolle The Queen’s Express en voor lunch en diner kunt u reserveren in een van de drie restaurants van Invitez: ClassiqueImagine of Orchard.

Ga voor praktische informatie en tarieven naar de pagina Prijzen.

Het New Mondrian Hotel is geopend van maandag t/m vrijdagochtend.
LET OP: Momenteel is ons hotel gesloten. Vanaf begin september heten wij u weer van harte welkom.