Vragen? Neem contact op!

NL

New Mondrian Hotel

Het hotel van ROC Mondriaan beschikt over vijf uitstekende hotelkamers. Hier leren onze studenten het hotelvak in de praktijk.

Reserveren

Voor een verblijf in het aan een rustige laan, vlak bij het zakencentrum van Den Haag gelegen New Mondrian Hotel kunt u kiezen uit vier classificaties van de Accor Hotel Group: IBIS, IBIS Styles, Mercure en Pullman.

ONZE HOTELKAMERS:

Vier Accor merken in één hotel
Dit kleine hotel is uniek in zijn categorie. U kunt namelijk kiezen uit vier classificaties van de Accor Hotel Group: IBIS, IBIS Styles, Mercure en Pullman. Vier merken dus in één hotel.
Gunstig gesitueerd, op een steenworp van het Centraal Station en het zakelijk hart van Den Haag, kunt u in alle rust genieten van uw fraaie hotelkamer en gebruik maken een van de drie restaurants van het hospitalitycentrum, waarvan het hotel deel uitmaakt.

De medewerkers van het New Mondriaan Hotel zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Tijdens de openingstijden van Invitez kunt u bij de frontdesk terecht voor toeristische informatie, fietsverhuur en eventuele overige service, zoals bijvoorbeeld fruit of wijn op de kamer, of een krant naar keuze.
Het ontbijt wordt geserveerd in de sfeervolle The Queen’s Express en voor lunch en diner kan de gast reserveren in een van de drie restaurants van Invitez (Classique, Imagine en Orchard).

Het New Mondrian Hotel is geopend van maandag t/m vrijdagochtend. Op aanvraag is het ook mogelijk om in het weekend in het hotel te overnachten. De service is dan wel zeer beperkt, omdat het centrum dan verder gesloten is. Voor het ontbijt in een nabijgelegen restaurant ontvangt de gast dan een voucher.

Zie voor de prijzen en arrangementen de betreffende pagina’s.

Huisdieren zijn in dit hotel niet toegestaan.