Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Onze hotelkamers

  Onze hotelkamers

  Meteen reserveren

  Het New Mondrian Hotel beschikt over vijf hotelkamers. Deze kamers zijn allen ingericht door Accor Hotels, een van de grootste hotelketens wereldwijd. Accor voert een scala van hotelmerken. Het New Mondrian Hotel biedt een keuze uit de volgende vier Accor ‘brands’:

  Het New Mondrian Hotel is een leerhotel van de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan.

  Pullman Suite
  Ruime suite met aparte woon- & slaapkamer, een kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis, gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar en badkamer met rond bad & douchecabine.
  In deze kamer kan een extra bed geplaatst worden.

  Mercure Executive room
  Ruime Superieur kamer, met een Kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn draaibare tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar, badkamer met bad en douchecabine. Deze superieur kamer heeft een ruime zit-en werkplek en er kan een extra bed geplaatst worden.

  ibis Styles
  Modern ingerichte kamer met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’, heeft een badkamer met douche gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  ibis
  Deze intieme kamer (15m²) met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’ en biedt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf:  badkamer met douche, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn,  tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  Laatste plaatsen Kerstlunch en Diner

  Laatste plaatsen Kerstlunch en Diner

  Voor de kerstlunch en het kerstdiner in restaurant Imagine en voor de kerstlunch in ‘pop-up’-restaurant De Gemberpot hebben wij nog wat

  Lees bericht
  Herfstweek in Restaurant Imagine

  Herfstweek in Restaurant Imagine

  Vanaf maandag 21 november a.s. kunnen de gasten van Restaurant Imagine weer genieten van een bijzonder herfstmenu. De week van 21 t/m 25

  Lees bericht
  Dinner Show een feest!

  Dinner Show een feest!

  Op donderdag 3 november was er, na ruim 2,5 jaar afwezigheid, eindelijk weer een Dinner Show in een uitverkocht Invitez. Onze studenten presenteerden

  Lees bericht