Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Onze hotelkamers

  Onze hotelkamers

  Meteen reserveren

  Het New Mondrian Hotel beschikt over vijf hotelkamers. Deze kamers zijn allen ingericht door Accor Hotels, een van de grootste hotelketens wereldwijd. Accor voert een scala van hotelmerken. Het New Mondrian Hotel biedt een keuze uit de volgende vier Accor ‘brands’:

  Het New Mondrian Hotel is een leerhotel van de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan.

  Pullman Suite
  Ruime suite met aparte woon- & slaapkamer, een kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis, gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar en badkamer met rond bad & douchecabine.
  In deze kamer kan een extra bed geplaatst worden.

  Mercure Executive room
  Ruime Superieur kamer, met een Kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn draaibare tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar, badkamer met bad en douchecabine. Deze superieur kamer heeft een ruime zit-en werkplek en er kan een extra bed geplaatst worden.

  ibis Styles
  Modern ingerichte kamer met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’, heeft een badkamer met douche gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  ibis
  Deze intieme kamer (15m²) met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’ en biedt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf:  badkamer met douche, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn,  tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  Open dag: studenten in de hoofdrol

  Open dag: studenten in de hoofdrol

  Afgelopen dinsdag gingen alle scholen van ROC Mondriaan weer open voor geïnteresseerde/potentiële studenten die komend jaar willen starten bij een

  Lees bericht
  Invitez vandaag óók Stembureau

  Invitez vandaag óók Stembureau

  Komt u vandaag lunchen, dineren, vergaderen of overnachten? Neem dan gerust uw stempassen mee en breng uw stem uit in het Stembureau dat ook bij

  Lees bericht
  9e seizoen Dining with the Stars

  9e seizoen Dining with the Stars

  U heeft het misschien gemerkt toen u een reservering wilde maken; op sommige dagen lukte dit niet voor het diner in Imagine en Orchard. De reden was

  Lees bericht