Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Onze hotelkamers

  Onze hotelkamers

  Meteen reserveren

  Het New Mondrian Hotel beschikt over vijf hotelkamers. Deze kamers zijn allen ingericht door Accor Hotels, een van de grootste hotelketens wereldwijd. Accor voert een scala van hotelmerken. Het New Mondrian Hotel biedt een keuze uit de volgende vier Accor ‘brands’:

  Het New Mondrian Hotel is een leerhotel van de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan.

  Pullman Suite
  Ruime suite met aparte woon- & slaapkamer, een kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis, gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar en badkamer met rond bad & douchecabine.
  In deze kamer kan een extra bed geplaatst worden.

  Mercure Executive room
  Ruime Superieur kamer, met een Kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn draaibare tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar, badkamer met bad en douchecabine. Deze superieur kamer heeft een ruime zit-en werkplek en er kan een extra bed geplaatst worden.

  ibis Styles
  Modern ingerichte kamer met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’, heeft een badkamer met douche gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  ibis
  Deze intieme kamer (15m²) met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’ en biedt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf:  badkamer met douche, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn,  tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  Diner Chantant vrijdag 29 september!

  Diner Chantant vrijdag 29 september!

  Aanstaande vrijdag 29 september, starten we weer met de eerste editie van ons ‘Diner Chantant’ in Invitez. Tijdens deze avond wordt u, naast een

  Lees bericht
  Studenten FD actief rond Prinsjesdag

  Studenten FD actief rond Prinsjesdag

  Ook dit jaar was een aantal klassen van de opleidingen Facilitaire Dienstverlening (School voor H&FD) weer volop actief bij de voorbereidingen

  Lees bericht
  Themadiner over voedselverspilling

  Themadiner over voedselverspilling

  Op maandag 11 september vond een ‘Educatief Diner’ in Invitez plaats over het thema voedselverspilling, in het kader van de landelijke

  Lees bericht