Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Onze hotelkamers

  Onze hotelkamers

  Meteen reserveren

  Het New Mondrian Hotel beschikt over vijf hotelkamers. Deze kamers zijn allen ingericht door Accor Hotels, een van de grootste hotelketens wereldwijd. Accor voert een scala van hotelmerken. Het New Mondrian Hotel biedt een keuze uit de volgende vier Accor ‘brands’:

  Het New Mondrian Hotel is een leerhotel van de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan.

  Pullman Suite
  Ruime suite met aparte woon- & slaapkamer, een kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis, gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar en badkamer met rond bad & douchecabine.
  In deze kamer kan een extra bed geplaatst worden.

  Mercure Executive room
  Ruime Superieur kamer, met een Kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn draaibare tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar, badkamer met bad en douchecabine. Deze superieur kamer heeft een ruime zit-en werkplek en er kan een extra bed geplaatst worden.

  ibis Styles
  Modern ingerichte kamer met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’, heeft een badkamer met douche gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  ibis
  Deze intieme kamer (15m²) met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’ en biedt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf:  badkamer met douche, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn,  tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  Culinair Zoetermeer, diploma’s, vakantie

  Culinair Zoetermeer, diploma’s, vakantie

  De 23e editie van Culinair Zoetermeer was ook dit jaar weer een prachtig food festival, dat jaarlijks plaatsvindt op de Markt in het Stadshart van

  Lees bericht
  Succesvolle Veteranendag FD-studenten

  Succesvolle Veteranendag FD-studenten

  Afgelopen zaterdag vond in de binnenstad van Den Haag de jaarlijkse Veteranendag plaats. Na toespraken van o.a. premier Rutte en het eresaluut in

  Lees bericht
  Koffiefestival ‘versgebrand’ Invitez-feest

  Koffiefestival ‘versgebrand’ Invitez-feest

  Afgelopen vrijdag (14 juni) vond in Invitez het Koffiefestival plaats van het dit schooljaar gehouden Koffiepractoraat. Onder de bezielende leiding

  Lees bericht