Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Onze hotelkamers

  Onze hotelkamers

  Meteen reserveren

  Het New Mondrian Hotel beschikt over vijf hotelkamers. Deze kamers zijn allen ingericht door Accor Hotels, een van de grootste hotelketens wereldwijd. Accor voert een scala van hotelmerken. Het New Mondrian Hotel biedt een keuze uit de volgende vier Accor ‘brands’:

  Het New Mondrian Hotel is een leerhotel van de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan.

  Pullman Suite
  Ruime suite met aparte woon- & slaapkamer, een kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis, gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar en badkamer met rond bad & douchecabine.
  In deze kamer kan een extra bed geplaatst worden.

  Mercure Executive room
  Ruime Superieur kamer, met een Kingsize bed, klimaatregelaar, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn draaibare tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening, minibar, badkamer met bad en douchecabine. Deze superieur kamer heeft een ruime zit-en werkplek en er kan een extra bed geplaatst worden.

  ibis Styles
  Modern ingerichte kamer met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’, heeft een badkamer met douche gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn, tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  ibis
  Deze intieme kamer (15m²) met een tweepersoons bed is uitgerust met een ‘Sweet Bed by ibis’ en biedt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf:  badkamer met douche, gratis wifi, telefoon met directe buitenlijn,  tv met internationale zenders, haardroger, kluis en gebruik van koffie en thee-voorziening.

  Zilveren ‘Talenten van de Toekomst’

  Zilveren ‘Talenten van de Toekomst’

  Op 15 april jl. veroverden gastheren Qian van der Tol en Luuk Stierum, beiden studenten van de International Hotel & Management school, met verve

  Lees bericht
  Wedstrijdsuccessen hospitalitycampus

  Wedstrijdsuccessen hospitalitycampus

  Vorige week vond in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de landelijke Skills Heroes Finale 2023-2024 plaats. In een omvangrijk

  Lees bericht
  Week van de Circulaire Economie

  Week van de Circulaire Economie

  Deze week vindt in en rondom Invitez de Week van de Circulaire Economie plaats. Iedere dag staat één ‘R’ uit de reeks ‘Refuse,

  Lees bericht