een onderdeel van:

Onze hotelkamers

Bent u op zoek naar een hotelkamer in het hart van Den Haag?

Het New Mondrian Hotel beschikt over vijf uitstekende hotelkamers. Hier leren onze studenten het hotelvak in de praktijk. De gunstige ligging van onze school, vlakbij het Centraal Station en midden in bruisend Den Haag, maakt onze accommodatie uitermate geschikt voor een aangenaam verblijf in de Residentie. Onze studenten doen dagelijks hun uiterste best om uw verblijf onvergetelijk te maken.

In samenwerking met Accor Hotels zijn onze comfortabel ingerichte hotelkamers van alle gemakken voorzien. De verschillende kamertypes ademen ieder een eigen sfeer. De Accor Hotels is een internationaal begrip in de hotelwereld.

IMG_3266       IMG_3279

Het New Mondrian Hotel beschikt over vijf hotelkamers. De hotelkamers zijn allen ingericht door Accor Hotels. Accor Hotels is een van de grootste hotelketens ter wereld en heeft een grote diversiteit van brands onder zich. Voor ons New Mondrian Hotel is gekozen voor vier brands.

Het New Mondrian Hotel beschikt over de volgende kamers:

De studenten van de International Hotel and Management School leren in ons hotel het vak en passen de kennis toe welke zij hebben opgedaan tijdens de theorielessen.

In de schoolvakanties is het New Mondrian Hotel gesloten.

 

Nieuws Bekijk alles

Friday Specials

In het nieuwe schooljaar zal er op vrijdag-avonden iets speciaals […]

Bekijk artikel

Een jaar om nooit te vergeten

Wat een bijzonder schooljaar hebben wij achter de rug! Wat […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive