
Van het bos naar het bord!
14 mei 2025
Onze koksstudenten van de School voor Horeca & Facilitaire dienstverlening waren onlangs op pad met de ‘De wildplukkende Bourgondier’
Lees bericht14 mei 2025
Onze koksstudenten van de School voor Horeca & Facilitaire dienstverlening waren onlangs op pad met de ‘De wildplukkende Bourgondier’
Lees bericht16 april 2025
Op dinsdag 15 april vond een groots opgezette benefiet-avond in het Scheveningse Kurhaus plaats, waarbij onze studenten zich weer eens van hun beste
Lees bericht31 maart 2025
Het afgelopen Ondernemersgala op zaterdag 29 maart, was weer een succes. ROC Mondriaan was weer volop van de partij en de vele studenten én
Lees bericht27 maart 2025
Kleur bekennen én comfortabel zittenWie onlangs een bezoek heeft gebracht aan restaurant Imagine, heeft het misschien al gezien: Het restaurant
Lees bericht26 maart 2025
De Junior Sommelier Award voor Duitse Wijn vond plaats op maandag 24 maart 2025 in restaurant Hemel & Aarde (Utrecht). And the winner is…
Lees bericht14 maart 2025
Afgelopen woensdag was het weer feest op school, want Koen Klinkenberg (Class of 2020) aka ’the posterboy’, kwam op bezoek! Koen, die
Lees bericht24 februari 2025
Half februari zijn er weer 12 ‘excellente studenten’ gestart aan een practoraat. Acht studenten gaan aan de slag met het practoraat
Lees bericht20 februari 2025
De studenten van de school voor Horeca, Hotel en Facilitaire Dienstverlening kregen een bijzondere kans: topchef Erik Tas nam op 17, 18 en 19
Lees bericht31 januari 2025
Afgelopen dinsdag vertrok de eerste groep vierdejaarsstudenten op de (befaamde) jaarlijkse ‘Hospitality Tour’, een rijkgevuld
Lees bericht© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive