Vragen? Neem contact op!

NL

Imagine

In restaurant Imagine laat je je aangenaam verrassen wat de keukenbrigade voor lekkers op tafel brengt met het nieuwe concept ‘Wereldrestaurant Imagine’.

Bekijk menukaartReserveren

Imagine Events & Show*)

Imagine is het bruisende hart van Invitez en presenteert zich, geïnspireerd door de reisbeperkingen van de afgelopen tijd, tot het concept ‘Wereldrestaurant Imagine’. Aan de hand van de menukaart maakt de gast een culinaire reis door verschillende landen en streken. Daarbij maakt de fraaie open keuken van restaurant Imagine een diner tot een ware belevenis.

De gast kan bij Imagine uitstekend terecht voor een bijzonder gevarieerde lunch (dinsdag/woensdag/donderdag) of uitgebreid diner uit onze ‘culinaire route door de wereld.’

Let op: In de week van 22 tot en met 26 november 2021 staat Imagine weer in het teken van de herfst met een speciale herfstweek. Kijk voor meer informatie en het (vaste) menu onder ‘nieuws’, elders op deze website.

Restaurant Imagine leent zich daarnaast ook uitstekend voor evenementen, dinershows etc. voor gezelschappen tot maar liefst 80 personen. Voorafgaand aan de dergelijk evenement wordt het restaurant razendsnel omgebouwd tot een evenementenlocatie met verschillende mogelijke zaalindelingen, waaronder ‘showdiner’, ‘catwalk’ (tafels aan weerszijden), ‘feest’ (tafels rond dansvloer) en ‘theater’ (opstelling rond podium). Gasten van Imagine kunnen binnen de openingstijden van Invitez – uitgezonderd incidentele besloten evenementen – ook in de naastgelegen bar The Queens’ Express plaatsnemen. Ook de periodieke Imagine Diner Show en Imagine Diner Chantant worden in Imagine gehouden, waarbij artiesten op een podium en tussen de feestelijk aangeklede tafels optreden. Deze evenementen worden deels voor open inschrijving en deels voor gesloten gezelschappen aangeboden. In december wordt gedurende aan aantal avonden de Imagine Christmas Diner Show geprogrammeerd.

*) Wij hanteren de geldende RIVM-regels, waardoor aard en omvang van groepsevents, shows, dinerconcepten etc. kunnen afwijken.

Wilt u bij Restaurant Imagine komen lunchen of dineren, klik dan op ‘reserveren’ op deze pagina.
Bellen kan uiteraard ook, via telefoonnummer 088 666 3313.

LET OP: Ons mailadres is wegens een technische storing tijdelijk buiten gebruik.

Restaurant Imagine maakt deel uit van Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre. Het is een omgeving waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

< terug naar Homepagina Invitez