Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Imagine

  In restaurant Imagine maakt u opnieuw kennis met het ‘Wereldrestaurant Imagine’. In deze culinaire reis rond de wereld vindt u een zeer uiteenlopend aantal gerechten uit vele windstreken.

  Bekijk menukaartReserveren

  Imagine Events & Show

  Imagine Events & Show is het bruisende middelpunt van Invitez en start het nieuwe schooljaar met het succesvolle ‘Wereldrestaurant Imagine’ concept, met een uitgebreide à la carte kaart voor lunch en diner. Onze chef en zijn keukenbrigade presenteren in drie gangen (of als losse gerechten) uiteenlopende culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. De dynamische setting met de fraaie open keuken maken een lunch of diner tot een ware belevenis.

  Imagine is ook de locatie van de bekende Imagine Dinner Show en het Imagine Diner Chantant, waarbij artiesten optreden, zowel op een podium als tussen de feestelijk aangeklede tafels door.
  In december wordt gedurende een reeks avonden de Imagine Christmas Dinner Show geprogrammeerd.
  Deze evenementen worden deels voor open inschrijving en deels voor besloten gezelschappen aangeboden. Er is plaats voor maximaal 80 personen.

  Afhankelijk van de wensen kan het restaurant razendsnel worden omgebouwd tot een multifunctionele evenementenlocatie met verschillende mogelijke zaalindelingen, waaronder ‘showdiner’, ‘catwalk’ (tafels aan weerszijden), ‘feest’ (tafels rond dansvloer) en ‘theater’ (opstelling rond podium).