Vragen? Neem contact op!

Imagine

In restaurant Imagine laat je je aangenaam verrassen wat de keukenbrigade voor lekkers op tafel brengt met het concept ‘Shared Dining’.

Bekijk menukaartReserveren

Imagine Events & Show

Imagine Events & Show is weer het bruisende middelpunt van Invitez en viert de heropening met het succesvolle ‘Ensemble’ shared dining concept voor het diner en een nieuwe menukaart voor de à la carte lunch.
Tijdens het diner presenteren onze chef en zijn keukenbrigade, in drie gangen, uiteenlopende ensembles van culinaire verrassingen.
Het samen delen en de dynamische setting met de fraaie open keuken maken een lunch of diner tot een ware belevenis.

Imagine is ook de locatie van de bekende Imagine Diner Show en het Imagine Diner Chantant, waarbij artiesten optreden, zowel op een podium als tussen de feestelijk aangeklede tafels door.
In december wordt gedurende een reeks avonden de Imagine Christmas Diner Show geprogrammeerd.
Deze evenementen worden deels voor open inschrijving en deels voor besloten gezelschappen aangeboden. Er is plaats voor maximaal 80 personen.

Afhankelijk van de wensen kan het restaurant razendsnel worden omgebouwd tot een multifunctionele evenementenlocatie met verschillende mogelijke zaalindelingen, waaronder ‘showdiner’, ‘catwalk’ (tafels aan weerszijden), ‘feest’ (tafels rond dansvloer) en ‘theater’ (opstelling rond podium).