een onderdeel van:

Imagine

In restaurant Imagine laat je je aangenaam verrassen wat de keukenbrigade voor lekkers op tafel brengt met het nieuwe concept: ‘ensemble’.

menuReserveren

Imagine – Lunch en Diner

Imagine Events & Show

Door zijn ligging vormt Imagine Events & Show het vaak drukke middelpunt van Invitez. U kunt er terecht voor uw eerste kop koffie, een ‘fast’ lunch, een teamborrel en een à la carte diner. Imagine is ook de locatie van evenementen en shows als de bekende Imagine Diner Show

Van snelle lunch of à la carte diner tot compleet verzorgd evenement

Imagine Events & Show vormt gedurende de hele dag het gezellige middelpunt van Invitez. Vanaf circa 10.00 uur kunnen gasten binnenlopen voor een goede cappuccino. De gast kan hier tijdens lunchtijd terecht voor een ‘fast’ lunch en ’s avonds voor een à la carte diner.
Imagine is ook de locatie van de Imagine Diner Shows en het Imagine Diners Chantant, waarbij artiesten optreden, zowel op een podium en tussen de feestelijk aangeklede tafels door. Deze arrangementen worden deels voor open inschrijving en deels voor besloten gezelschappen aangeboden.

Elke dinsdag en woensdag kunt u in Imagine terecht voor een ‘Fast’ lunch.

In de maand december – door de omstandigheden helaas niet in 2020 – programmeren wij gedurende een aantal avonden de Imagine Christmas Diner Show. Ook staat een nieuw concept op stapel, het Diner Royal.

Daarnaast is Imagine Events & Show een gewilde locatie voor uiteenlopende evenementen en shows. Daarvoor kan het restaurant razendsnel worden omgebouwd tot een multifunctionele evenementenlocatie met verschillende mogelijke zaalindelingen.

Restaurant Imagine maakt deel uit van Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre. Het is een omgeving waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

Onze lunches en diners starten en eindigen op vaste tijden. Wij vragen hiervoor uw begrip en verzoeken u tijdig aanwezig te zijn.
Tijdens schoolvakanties is Classique Fine Dining gesloten.

Voor meer informatie over onze Fast Service Lunches op dinsdagen en woensdagen klik hier

Afbeelding van  Restaurant Classique

Restaurant Classique

Ga naar Classique
Afbeelding van  Eco-restaurant Orchard

Eco-restaurant Orchard

Ga naar Orchard
Afbeelding van Bar The Queen’s Express

Bar The Queen’s Express

Ga naar The Queen's Express
Afbeelding van  New Mondrian Hotel

New Mondrian Hotel

Ga naar New Mondrian Hotel
Afbeelding van  Restaurant Imagine

Restaurant Imagine

Ga naar Imagine
Afbeelding van Banqueting & Events

Banqueting & Events

Ga naar Banqueting & Events

Kalender Bekijk alles

Nieuws Bekijk alles

Friday Specials

In het nieuwe schooljaar zal er op vrijdag-avonden iets speciaals […]

Bekijk artikel

Een jaar om nooit te vergeten

Wat een bijzonder schooljaar hebben wij achter de rug! Wat […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive