Vragen? Neem contact op!

NL

Classique

Classique is het luxe-restaurant van ROC Mondriaan. De keuken is Frans met Mediterrane invloeden. Hieronder vindt u de link naar onze menukaart voor het diner. Tijdens de lunch serveren wij u een 3-gangen menu voor € 11,50 (exclusief drankjes) die uit de dinerkaart wordt samengesteld.

Bekijk menukaartReserveren

Classique Fine Dining
Classique staat voor chique dineren en biedt u de Franse keuken met Mediterrane invloeden. U dineert in een elegante ambiance met een fraaie tafelaankleding. Kenmerkend zijn het culinaire niveau en de finesse in de presentatie.

Classique Fine Dining richt zich op gasten die prijs stellen op een rustige, elegante ambiance. De klassiek-moderne styling en de fraaie tafelaankleding dragen bij aan de beleving. Classique Fine Dining biedt na reservering smaakvolle lunches en diners van drie of vier gangen. De regelmatig wisselende menu’s bestaan uit eigentijds lichte gerechten van Franse origine met Mediterrane invloeden. U kunt in Classique rekenen op een goed culinair niveau, finesse in de presentatie met tafelbereidingen, aandacht voor de gast en servicegerichtheid.
Classique kan ook in zijn geheel worden gereserveerd voor groepen van 30 tot 40 personen.

Onze lunches en diners starten en eindigen op vaste tijden. Wij vragen hiervoor uw begrip en verzoeken u tijdig aanwezig te zijn.
Tijdens schoolvakanties is Classique Fine Dining gesloten.

Wilt u bij Restaurant Classique komen lunchen of dineren, klik dan op ‘reserveren’ op deze pagina. Bellen kan uiteraard ook, via telefoonnummer 088 666 3313.

LET OP: Ons mailadres is wegens een technische storing tijdelijk buiten gebruik.

Classique Fine Dining maakt deel uit van Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre. Het is een omgeving waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

 

< terug naar Homepagina Invitez