Vragen? Neem contact op!

Reserveren en Info

Reserveren en Info

Classique Lunch
Prijs drie gangen-menu: € 11,50 p.p., exclusief dranken
Maandag t/m vrijdag, inloop tussen 12.00-12.15 uur

Classique Diner
Prijs vier gangen-menu: € 19,50 p.p., exclusief dranken
Maandag t/m vrijdag, inloop tussen 17.30-18.30 uur

Reserveren
Wilt u bij Classique Fine Dining komen lunchen of dineren, klik dan HIER. U reserveert dan online via The Fork.
U kunt tijdens kantooruren ook telefonisch reserveren via het nummer +31 (0) 88 666 3313.

Wij raden u aan tijdig te reserveren!

Betaalmogelijkheden
Wij verzoeken u met PIN te betalen. Er kan in onze restaurants niet meer cash worden afgerekend.

Vaste tijdstippen
Onze lunches en diners starten en eindigen op vaste tijden. Wij vragen hiervoor uw begrip en verzoeken u tijdig aanwezig te zijn.

Groepen
Classique Fine Dining kan ook in zijn geheel worden gereserveerd voor groepen van 30 tot 40 personen.

Schoolvakanties
Tijdens schoolvakanties is Classique Fine Dining gesloten.

Classique Fine Dining maakt deel uit van Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre. Het is een omgeving waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

Decanendiner in Invitez

Decanendiner in Invitez

Afgelopen week vond in Restaurant Orchard weer een decanendiner plaats. Vier tafels vol gasten uit het VO en docenten van de IHMS en de School voor

Lees bericht
Succesvol Ondernemersgala 2022

Succesvol Ondernemersgala 2022

Op zaterdag 14 mei vond de 15e editie van het Ondernemersgala plaats in de Fokker terminal in Den Haag. Ruim 400 gasten genoten van een sfeervolle,

Lees bericht
Masterclass Port in The Vineyard

Masterclass Port in The Vineyard

Onlangs vond een Masterclass over Port plaats in The Vineyard, het prachtige wijnlokaal van de International Hotel and Management School. De

Lees bericht