Vragen? Neem contact op!

  • Nederlands
  • English
  • Nederlands
  • English
  • Reserveren en Info

    Reserveren en Info

    Classique Lunch
    Prijs drie gangen lunchmenu: € 16,00 p.p., exclusief dranken
    Maandag t/m vrijdag, inloop tussen 12.00-12.15 uur

    Classique Diner
    Prijs vier gangen-menu: € 21,50 p.p., exclusief dranken
    Maandag t/m vrijdag, inloop tussen 17.30-18.30 uur

    Reserveren
    Wilt u bij Classique Fine Dining komen lunchen of dineren, klik dan hieronder.

    U reserveert dan online via The Fork.

    U kunt tijdens kantooruren ook telefonisch reserveren via het nummer +31 (0) 88 666 3313.

    Wij raden u aan tijdig te reserveren!

    Betaalmogelijkheden
    Invitez is een cashless omgeving. Er kan in Classique uitsluitend met PIN worden afgerekend.

    Vaste tijdstippen
    Onze lunches en diners starten en eindigen op vaste tijden. Wij vragen hiervoor uw begrip en verzoeken u tijdig aanwezig te zijn.

    Groepen
    Classique Fine Dining kan ook in zijn geheel worden gereserveerd voor groepen van 30 tot 40 personen.

    Schoolvakanties
    Tijdens schoolvakanties is Classique Fine Dining gesloten.

    Classique Fine Dining maakt deel uit van Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre. Het is een omgeving waar professionals, studenten en docenten van de scholen van de hospitality-campus van ROC Mondriaan samenwerken en iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om hun kennis, vaardigheden en professionele beroepshouding verder te ontwikkelen. Als gast maakt u deel uit van deze leerervaring. Beter nog, u vervult de hoofdrol.

    Diner Chantant Valentijnsdag

    Diner Chantant Valentijnsdag

    Gisteren stond Invitez in het teken van Valentijnsdag. Naar beproefd recept hebben we er tijdens de avond, mede dankzij het muzikaal entertainment

    Lees bericht
    Leuk en leerzaam bezoek aan Museon

    Leuk en leerzaam bezoek aan Museon

    Duurzaamheid is op veel scholen een hot item en met grote regelmaat wordt er weer een leuke en leerzame actie georganiseerd waarbij dit thema

    Lees bericht
    Hoofdrol kokstudent Quincy

    Hoofdrol kokstudent Quincy

    Onlangs werd de nieuwe (vierde) editie van Invitez Magazine gelanceerd. Onze kok-student Quincy Pama van de School voor Horeca en Facilitaire

    Lees bericht