een onderdeel van:

Dit is Invitez

INVITEZ – The Hague Hospitality Experience Centre is onderdeel van ROC Mondriaan. Hier leren onze studenten hun toekomstige beroep in de praktijk.

Invitez biedt u een schitterende ambiance. U voelt zich welkom door onze fraaie entree met chique receptie en comfortabele lobby, prachtig ingerichte restaurants met mooie (open) keukens, ruime vergaderzalen, frisse lokalen en een totaal vernieuwd hotel.

Onze restaurants

Er zijn vier verschillende restaurants met ieder een eigen concept en identiteit. Zowel voor een zakelijke als privé-aangelegenheid kunnen onze studenten een heerlijke maaltijd voor u bereiden en serveren.

First Class

De school heeft ook een studentenrestaurant (kantine) voor de studenten, genaamd First Class. Studenten van de diverse opleidingen staan ook in de keuken of uitgiftepunten. Op onze school leren de studenten over gezonde voeding en wordt er ingespeeld op de bewustwording van voeding. In het studentenrestaurant First Class kunnen de studenten deze kennis direct toepassen. Om deze reden werken we op onze school volgens de richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum.

Hotel

Het New Mondrian Hotel beschikt over vijf uitstekende hotelkamers. Onze comfortabel ingerichte hotelkamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Onze studenten zetten zich volledig in om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Vergaderingen en bijeenkomsten

Wilt u een vergaderzaal boeken midden in het business center van Den Haag en dichtbij het Centraal Station, dan bent u bij ons op de juiste plaats. Bij onze afdeling Meeting & Events kunt u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben vier efficiënte, state-of-the-art ingerichte ruimten die voor diverse gelegenheden te boeken zijn. Onze studenten richten de door u gekozen ruimte volgens uw wensen in en zorgen dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt.

 

Nieuws Bekijk alles

Friday Specials

In het nieuwe schooljaar zal er op vrijdag-avonden iets speciaals […]

Bekijk artikel

Een jaar om nooit te vergeten

Wat een bijzonder schooljaar hebben wij achter de rug! Wat […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive