Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Dit is Invitez

  Dit is Invitez

  De naam van het centrum, Invitez – The Hague Hospitality Experience Centre, is tegelijkertijd een uitnodiging én een ambitie. ROC Mondriaan wil de buitenwereld naar binnen halen, nieuwe trends verkennen en experimenteren met nieuwe producten en technieken. Dit alles in het teken van leren, nieuwe kennis ontwikkelen en kennis delen. Gasten, opdrachtgevers, docenten, alumni, studenten én professionals uit verschillende disciplines geven samen vorm aan de ‘experience’ van Invitez. Voor onze studenten, voor elkaar, voor iedereen met interesse in de hospitality.
  Invitez is dus een omgeving met een bijzondere dynamiek. Laat u inspireren en help ons om onze studenten te inspireren.

  Sinds de totstandkoming van Invitez in 2016 hebben de restaurants Classique, Imagine en Orchard, en het New Mondriaan Hotel een ruime gastenkring opgebouwd. Ook wordt druk gebruik gemaakt van ons aanbod van ontmoetingsfaciliteiten voor vergaderingen, een cursus of private dining.

  Restaurants, bar, hotel, banqueting
  Elk restaurant van Invitez heeft een geheel eigen karakter, met een eigen kaart en benadering.

  De lunches en diners in de restaurants worden verzorgd door studenten en docenten van de International Hotel and Management School (IHMS) of de School voor Horeca en Facilitaire Dienstverlening.
  De scholen en studenten wisselen van tijd tot tijd van restaurant, zodat de studenten ervaring kunnen opdoen in verschillende restaurantconcepten en zodoende nog beter worden voorbereid op de beroepspraktijk.

  Zie voor meer informatie over de restaurants, hotel, bar en de vergaderfaciliteiten en evenementenorganisatie:

  Inspiratiemotor

  De core business van Invitez is beleving. De indrukken, verhalen, leermomenten en kennis die gasten, studenten, docenten en professionals hier met elkaar delen, maken van Invitez een geweldige ‘inspiration engine’.  Het is onze dagelijkse opdracht om deze motor van brandstof te voorzien en het effect van de ‘inspiration engine’ te versterken.
  Om relevant te kunnen blijven in het voortdurend veranderende werkveld van de horeca, blijven ook de hospitalityopleidingen én Invitez voortdurend in beweging. Het is de opdracht van de scholen om de studenten op te leiden voor de beroepspraktijk van de toekomst. Daarom krijgen nieuwe ontwikkelingen niet alleen een plek in het theoretische lesprogramma, maar ook in de bedrijven; soms als experiment of als een tijdelijke structuur, maar ook door bijvoorbeeld de introductie van een compleet nieuw restaurantformat.
  Zo werden Invitez en de restaurants in september 2020 ‘corona-smart’ gemaakt, werd de Invitez Streetwise food truck met zijn diverse mobiele concepten aan het aanbod toegevoegd en beleefde The Queen’s Express een metamorfose.

  Club van Positieve Duurzaamheidsdenkers
  Groen, duurzaam, circulair; hoe je het ook wilt noemen, wij moeten allemaal veel vriendelijker, zuiniger en slimmer met onze planeet omgaan. De hospitality-sector kan hierin natuurlijk niet achterblijven. Sterker nog, de hopsitality-sector kan in dit proces veel betekenen en daarom wil Invitez met de oprichting van de Club van Positieve Duurzaamheidsdenkers hierin een voortrekkersrol gaan vervullen. De uit alle geledingen – van studenten tot een lid van het College van Bestuur – samengestelde Club bedenkt gezamenlijk heel praktische oplossingen. Zo werden met soms heel eenvoudige maatregelen al snel concrete verbeteringen gerealiseerd.
  Het initiatief is zo succesvol dat het inmiddels landelijk navolging krijgt bij andere hotel- en horecascholen.

  Samenwerking
  Invitez is mede het resultaat van de samenwerking met tal van internationale hotelketens en maatschappelijke partners, waaronder de Europese associatie van hotelscholen AEHT, EUHOFA International, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Den Haag, Hotelschool Den Haag, gemeente Den Haag en ADO Den Haag.