Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Succesvolle Veteranendag FD-studenten

  Succesvolle Veteranendag FD-studenten

  Afgelopen zaterdag vond in de binnenstad van Den Haag de jaarlijkse Veteranendag plaats. Na toespraken van o.a. premier Rutte en het eresaluut in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander, eindigde het defilé met de samenkomst van alle aanwezige veteranen ook dit jaar weer op het Malieveld. Daar wachtte hen behalve een aanhoudend applaus van het aanwezig publiek ook een warme maaltijd en verkoelende drankjes.

  Tientallen studenten van de opleidingen Facilitaire dienstverlening en Allround Hospitality, beide onderdeel van de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening, waren druk met het helpen uitserveren van vele duizenden maaltijden voor de veteranen. De dag zelf vormde het hoogtepunt na een volle week opbouwen, waar onze studenten in ploegendiensten ook al hun steentje hadden bijgedragen aan ontbijt, lunch en diner voor de opbouwploegen van tenten, techniek/podia etc.

  Bij dit soort grote evenementen wordt niet alleen de inzet van onze studenten enorm gewaardeerd, het toont ook maar weer eens aan hoe leuk en spannend het kan zijn om te kiezen voor een opleiding in de Facilitaire dienstverlening. Een groot compliment voor zowel de organisatie als onze FD-toppers, die zich geweldig hebben ingezet.