Zilveren ‘Talenten van de Toekomst’
Op 15 april jl. veroverden gastheren Qian van der Tol en Luuk Stierum, beiden studenten van de International Hotel & Management school, met verve
Lees bericht
VOOR
Licht gerookte dungesneden rode biet met gesuikerde walnoten, gepocheerde peer, krokant van roggebrood en jonge salade
Weckpot ‘De Hollandse tuin’
Soep van boerenkool met crème fraîche, broodpoffers met noten en kruiden
HOOFD
Gnocchi met truffel, oerwortels van de BBQ, jonge spinazie en een saus van Camembert
Gepofte aubergine met yoghurtdressing, granaatappel, kruidensalade en pitabrood (VEGAN)
NA
Losgeslagen tarte tatin met kruidnagelroomijs
Diverse kaassoorten met bierbostelbrood en sinaasappeljam
SIDE-DISHES
Keuze bij de voorgerechten: gefrituurde sprotjes of gerookte polderhoen (scharrelkip) – meerprijs € 1,50
Keuze bij de hoofdgerechten: rode haring of varkensnek – meerprijs € 2,50
Restaurant Orchard biedt de gasten een keuzemenu met drie gangen voor € 15,- (exclusief side-dishes)
Heeft u vragen over allergenen? Onze studenten beantwoorden deze graag.
______________________________________________________________________________
Op 15 april jl. veroverden gastheren Qian van der Tol en Luuk Stierum, beiden studenten van de International Hotel & Management school, met verve
Lees berichtVorige week vond in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de landelijke Skills Heroes Finale 2023-2024 plaats. In een omvangrijk
Lees berichtDeze week vindt in en rondom Invitez de Week van de Circulaire Economie plaats. Iedere dag staat één ‘R’ uit de reeks ‘Refuse,
Lees bericht© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive