Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Zilveren ‘Talenten van de Toekomst’

  Zilveren ‘Talenten van de Toekomst’

  Op 15 april jl. veroverden gastheren Qian van der Tol en Luuk Stierum, beiden studenten van de International Hotel & Management school, met verve de 2e prijs tijdens de landelijke wedstrijd ‘Talent van de Toekomst’ in het Miele Experience Centre in Vianen. Het getuigt van hun buitengewone vaardigheden van het hotelvak waarvoor ze worden opgeleid, zeker als je kijkt naar het enorm sterke deelnemersveld tijdens deze competitie. Uren aan trainen en fine tunen zijn hieraan vooraf gegaan. De deelnemers kregen een keur aan opdrachten: blind wijnproeven, wijn-spijscombinaties maken, menukaart maken, after-diner mocktail, tafel opdekken voor 6 gasten, serveren en gastheerschap tonen.

  Maar ook het keukenteam uit de wedstrijdklas van de School voor Horeca & Facilitaire dienstverlening, bestaande uit Quincy Pama, Marit Visser en Daan de Roos, verdient een applaus. Met een indrukwekkende display van teamwork en creativiteit hebben zij een prachtige 4e plek weten te bemachtigen, waarbij zij hun talent, teamwork en doorzettingsvermogen hebben laten zien.

  Talent van de Toekomst bokaal (Future Talents) is een jaarlijks terugkerende wedstrijd en initiatief van Koppert Cress, Miele, Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), Gault Millau Nederland en een twintigtal kwaliteitsleveranciers van de professionele gastronomie. Doel is het stimuleren en inspireren van jonge talenten in de horeca, waardoor kwaliteit en continuïteit in de gastronomie wordt gewaarborgd. Aan deze editie deden 16 MBO-scholen mee, onder vakkundige beoordeling van de jury, bestaande uit 1- en 2-Michelin-sterrenkoks en SVH Meestergastheren.

  Hospitality Campus Competitions (HCC)