Vragen? Neem contact op!

  • Nederlands
  • English
  • Nederlands
  • English
  • Menukaart Fastservice Lunch Restaurant Orchard

    Elke dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.30 uur en 13.30 uur

    FASTSERVICE LUNCHMENU LANDENTHEMA’S

    • Van januari t/m 25 februari 2022 serveert het Fast-Service-team elke week, naast de (bescheiden) normale kaart, twee gerechten die als kenmerkend worden gezien voor een specifiek land.
      U kunt wisselend genieten van gerechten uit:
      Duitsland: Gebakken braadworst met een Kaiserbroodje, geserveerd met aardappelsalade – € 5,95 / Schwarzwalder Kirschtorte – € 2,00
      Griekenland: Pita Gyros tzatziki met verse frites – € 5,95 / Griekse salade met gebakken Feta – € 5,95
      Schotland: Verse vis met frites – € 5,95 / Schots ei met salade – € 5,95
      Mexico: Gevulde Taco met groente en rundergehakt – € 5,95 / Gevulde aardappel met Mexicaanse kip – € 5,95
      Zweden: Zweedse gehakballetjes in saus – € 5,95 / Punt gevulde sandwich-taart – € 2,00
      Spanje: Tapasplank met diverse warme en koude gerechten, met brood en sausjes – € 5,95
      Oostenrijk: Schnitsel met verse frites – € 5,95 / Tiroler Gröstl – € 5,95

    Reserveer tijdig voor deze unieke ervaring.

    ONZE STANDAARD LUNCHKAART

    Soep van de dag – € 2,00

    Flammkuchen met zure room, geraspte kaas, rode ui, prei en gerookte spek of gerookte zalm – € 5,95

    Uitsmijter ham / kaas – € 5,95

     

    Reserveren kan van maandag t/m vrijdag, via 088-6663313. Reserveren via de e-mail is tijdelijk niet mogelijk.

    Studenten van de opleiding Fast-service verzorgen voor u op deze dagen een heerlijke lunch voor een aantrekkelijke prijs. Na de afgeronde opleiding Fast-service zijn de studenten uitvoerende krachten. Ze ondersteunen de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten en adviseren de gasten over het menu en de dranken. Daarnaast maken ze veel van de gerechten (maaltijden) zelf klaar, zoals het bereiden van broodjes en eenvoudige lunch maaltijden. Kortom allround horeca medewerkers die zich na deze opleiding ook nog kunnen specialiseren als kok of gastheer/vrouw!

    De menukaart omvat lichte lunchgerechten, in de vorm van vers bereide soep en goed belegde broodjes.

    Wedstrijdsuccessen hospitalitycampus

    Wedstrijdsuccessen hospitalitycampus

    Vorige week vond in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de landelijke Skills Heroes Finale 2023-2024 plaats. In een omvangrijk

    Lees bericht
    Week van de Circulaire Economie

    Week van de Circulaire Economie

    Deze week vindt in en rondom Invitez de Week van de Circulaire Economie plaats. Iedere dag staat één ‘R’ uit de reeks ‘Refuse,

    Lees bericht
    Diner Chantant Valentijnsdag

    Diner Chantant Valentijnsdag

    Gisteren stond Invitez in het teken van Valentijnsdag. Naar beproefd recept hebben we er tijdens de avond, mede dankzij het muzikaal entertainment

    Lees bericht