Vragen? Neem contact op!

  • Nederlands
  • English
  • Nederlands
  • English
  • Orchard – Green. Fair. Local.

    Orchard – Green. Fair. Local.

    Het team van Orchard heeft de creativiteit hoog in het vaandel en laat zich inspireren door de ontwikkelingen in het aanbod van nieuwe producten en trends. De bereiding en presentatie zijn dan ook vaak ‘net even anders’, maar altijd van culinair niveau. Het restaurant heeft een eigentijdse setting en biedt een creatieve en doordachte combinatie van spijzen en wijnen. Er wordt veel aandacht wordt besteed aan de aard en herkomst van de biologische ingrediënten, deze geven elk gerecht een eigen verhaal, waarover de studenten graag vertellen.

    Wijnkaart
    Wij zijn trots op onze wijnkaart met onder meer biologisch of biologisch-dynamische geproduceerde wijnen en wijnen van eigen bodem.

    Duurzaam
    Orchard werkt zo veel mogelijk duurzaam. Samen met onze studenten willen we een verantwoorde leefstijl uitbouwen om zuiniger, slimmer en dus beter met grondstoffen om te gaan. Het streven naar duurzaamheid reikt ook veel verder dan alleen onze receptuur: we gebruiken milieuvriendelijke materialen die recyclebaar of biologisch afbreekbaar zijn, onze lampen zijn vervangen door LED-verlichting, we koken elektrisch, scheiden ons afval en voorkomen waar mogelijk verspilling. Elke stap, hoe klein ook, draagt zo bij een het ‘goed doen’ voor mens en dier, milieu en maatschappij. Met de nieuwe kruidentuin, deel van het nieuwe uitzicht van Orchard, gaan we weer een stapje verder. Daarnaast betrekken we ook onze leveranciers én onze gasten bij de verwezenlijking van onze plannen.

    Fast-Service Lunch ‘De Gemberpot’
    Studenten van de opleidingen Fast-Service, Kok, Facilitaire dienstverlening en Allround hospitality verzorgen van maandag t/m vrijdag een heerlijke lunch voor een aantrekkelijke prijs (zie de lunchkaart) in ‘pop up restaurant’ De Gemberpot. Reserveren kunt u vooralsnog via de lunchtijden onder Restaurant Orchard.

    Van het bos naar het bord!

    Van het bos naar het bord!

    Onze koksstudenten van de School voor Horeca & Facilitaire dienstverlening waren onlangs op pad met de ‘De wildplukkende Bourgondier’

    Lees bericht
    Succesvolle Benefietavond Kurhaus

    Succesvolle Benefietavond Kurhaus

    Op dinsdag 15 april vond een groots opgezette benefiet-avond in het Scheveningse Kurhaus plaats, waarbij onze studenten zich weer eens van hun beste

    Lees bericht
    Terugblik Ondernemersgala 2025

    Terugblik Ondernemersgala 2025

    Het afgelopen Ondernemersgala op zaterdag 29 maart, was weer een succes. ROC Mondriaan was weer volop van de partij en de vele studenten én

    Lees bericht