Zilveren ‘Talenten van de Toekomst’
Op 15 april jl. veroverden gastheren Qian van der Tol en Luuk Stierum, beiden studenten van de International Hotel & Management school, met verve
Lees berichtGanda ham met een tartaar van tomaat, frisse salade van Hollandse peer, noten en rauwkost, geserveerd met toast van stokbrood
Runderbouillon met diverse groenten ‘en Chinoise’ gesneden en gefrituurde glasmie
Gebakken kabeljauw met gele paprikasaus en patatas bravas
of
Gegrilde runderbavette met ‘bonne femme’ garnituur en truffeljus
Fruitsalade met witte chocolade-ijs, amandeltuille en geslagen room
____________________________________________________________________________
Menu vier gangen: € 19,50 / Lunchmenu drie gangen: € 11,50
Passend wijnarrangement bestaand uit 3 glazen € 9,00
Heeft u vragen over allergenen? Onze studenten beantwoorden deze graag.
Op 15 april jl. veroverden gastheren Qian van der Tol en Luuk Stierum, beiden studenten van de International Hotel & Management school, met verve
Lees berichtVorige week vond in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de landelijke Skills Heroes Finale 2023-2024 plaats. In een omvangrijk
Lees berichtDeze week vindt in en rondom Invitez de Week van de Circulaire Economie plaats. Iedere dag staat één ‘R’ uit de reeks ‘Refuse,
Lees bericht© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive