Op maandag 30 oktober jl. namen ruim 55 studenten van het keuzedeel bier deel aan het jaarlijks Mondriaan Bier & Spijs-event. In een smaakcollege, onder leiding van de bekende biersommelier en auteur van verschillende bier & food pairing-boeken Arvid Bergström, werden drie geselecteerde bieren, in combinatie met drie gerechtjes, met zorg bereid door het team leerlingen in de banquetingkeuken, geproefd, becommentarieerd en met elkaar besproken.
De bier en food pairing bestond uit:
– Paulaner Weizen (D) met runderstoof met kruidnagel, ontbijtkoek en banaan chipje;
– Karmeliet tripel (B) met praliné van jonge geitenkaas, honing, hazelnoot-walnootkruim en fris-bittere salade.
– Quadrupel 1818 Maallust (NL.) met taartje van pure chocolade, Dulce de leche en pindakletskopje.
Als klap op de vuurpijl werd naast de Quadrupel 1818 een door de docenten van het keuzedeel zelf gemaakte Leffe dubbel Eisbocken geproefd. Een mooie en speciale afsluiting van een mooi en speciaal evenement op de International Hotel and Management School.
© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive