Heerlijk buiten genietend van in het zonnetje en van good oldies discomuziek hebben onze tweedejaars studenten van de International Hotel & Managementschool soep gemaakt van overgebleven groente.
Totaal hebben we met de studenten met deze activiteit 150 kilo aan tomaten, uien, bloemkool, bonen, venkel, paprika, pastinaken en appels gered waarvan 80 liter soep is gemaakt. De smaakvolle soepen worden aan de Haagse Soepbus geschonken waarmee zij de dak- en thuislozen van Den Haag van eten kunnen voorzien. Afgelopen jaar werd de bus door 10.650 dak- en thuislozen bezocht. De groente was afkomstig van de maatschappelijke organisatie Hotspot Hutspot uit Schiedam die overgebleven voedingsproducten van groothandelaren als de Hanos verzamelt en zorgt dat deze alsnog gebruikt kunnen worden voor maatschappelijke doelen of door mensen die het financieel lastig hebben.
© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive