De hospitalitycampus van ROC Mondriaan is 2023 fanatiek gestart door deel te nemen aan de Horecava, van 9 t/m 12 januari in de RAI in Amsterdam. Tientallen studenten van de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening en de International Hotel and Management School waren er elke dag actief, zowel met deelnemers in wedstrijden als in de bediening. Zo nam er op dag 1 een team deel aan de wedstrijd ‘Het lekkerste broodje’. Op dinsdagmiddag was er het ‘NK De Lekkerste Pizza 2023’. In een deelnemersveld vol Italiaanse toptalenten speelde Thom Vink, 2e jaars student van de opleiding zelfstandig werkend kok, zich in de kijker. Alleen al door het lef te hebben om deel te nemen, maar ook met een spannende ‘fusion pizza met bakkeljauw’, als eerbetoon aan z’n Surinaamse opa, aldus Thom. Reden voor veteraan-topchef Robert Kranenborg om Thom in het zonnetje te zetten in de vorm van een officieuze aanmoeding! De jury moest in totaal 14 pizza’s kritisch beoordelen, alles keurig in parten geserveerd door onze studenten.
Ook zijn tijdens deze editie van de Horecava onze studenten (traditiegetrouw) betrokken bij het Gastronomisch Gilde, in weer een andere hal van de RAI. De beelden spreken voor zich, we mogen trots zijn op hoe gedreven en representatief onze studenten zich tijdens dit soort events vanuit de hospitalityscholen van ROC Mondriaan presenteren.
© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive