een onderdeel van:

Privacyverklaring ROC Mondriaan

Wie zijn wij

Dit is de privacyverklaring van de Stichting ROC Mondriaan, gevestigd aan het
Leeghwaterplein 72, 2521 DB te Den Haag, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder
nummer 27182667. De meest recente versie vind je op www.rocmondriaan.nl.

 

Wat zijn persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over jou of die met jou in verband kunnen
worden gebracht. Als bezoeker is dit bijvoorbeeld het IP-adres van je computer. Als aanmelder
of als student zijn dit bijvoorbeeld ook je naam, adresgegevens, telefoonnummer,
studievoortgangsgegevens, etc.

 

De doelen waarvoor persoonsgegevens worden verwerkt en de bewaartermijn

Bezoek website
Je persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het optimaliseren van het gebruiksgemak
en het verbeteren van de website in het algemeen. Je kan er bij het toetreden van de website
voor kiezen om de cookies niet te accepteren; je hebt dan gewoon toegang tot de website. Als we
wel cookies mogen gebruiken wordt je bezoek aan de website geoptimaliseerd. Op deze manier
zijn we je zo goed mogelijk van dienst.

 

Aanmelder

Als je als aanmelder je gegevens achterlaat, verwerkt het ROC Mondriaan je gegevens op grond
van de Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB). We doen dit onder andere zodat daarna
contact met je kan worden opgenomen voor het vervolg van je aanmelding. Later worden je
gegevens gebruikt zodat je optimaal je studie kan doorlopen. Tevens zullen je gegevens gebruikt
worden om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals contact met DUO. Je gegevens
worden bewaard zolang we dit wettelijk verplicht zijn. Zie verder het privacyreglement van ROC
Mondriaan, te vinden op deze website onder downloads en brochures.

 

Registreren voor voorlichting

Als je je registreert voor een voorlichtingsmoment (Open Dag, Mondriaanmarkt, Techniekmarkt
of een vorm van proefstuderen) legt ROC Mondriaan je gegevens vast. Deze gebruiken we voor
analyse van het bezoek aan onze voorlichtingsmomenten en om geregistreerde personen te
kunnen benaderen met informatie gekoppeld aan hun opleidingsinteresse. Na twee jaar worden
gegevens geanonimiseerd, zodat deze alleen nog voor analysedoeleinden zijn te gebruiken.

 

Gebruik van Cookies

Cookies zijn kleine bestanden op bijvoorbeeld je pc, tablet of smartphone die je surfgedrag
onthouden. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren, zgn.
functionele cookies. Andere cookies worden gebruikt om de website te verbeteren, zgn.
analytische cookies. Er zijn ook cookies die je surfgedrag volgen en het mogelijk maken om
gericht advertenties naar je te sturen, zgn. tracking cookies. Mondriaan gebruikt de cookies
alleen om informatie te verkrijgen over je bezoek aan de website. Als je de cookies hebt
geaccepteerd wordt de informatie verzameld aan de hand van je IP adres, als je de cookies
weigert wordt je klikgedrag geregistreerd, maar niet aan de hand van je IP adres.

 

Google Analytics en Siteimprove

ROC Mondriaan maakt gebruik van Google Analytics en Siteimprove. Beide programma’s houden
bij hoeveel geklikt wordt en waarop; we willen weten hoe vaak waar en op welke pagina wordt
geklikt maar we weten niet wie dat doet. Mondriaan kan niet herleiden wie dit doet. Cookies
weten niet wie je bent. Ze onthouden alleen je voorkeuren en interesses op basis van je
surfgedrag op de website.

 

Beveiliging

ROC Mondriaan verwerkt persoonsgegevens met uiterste zorgvuldigheid en streeft veiligheid en
bescherming na door middel van goede en heldere afspraken met haar partners. Hiervoor zijn
verwerkersovereenkomsten afgesloten. Mondriaan doet haar uiterste best om te voldoen aan
hoge technische beveiligingsstandaarden; ter beveiliging zijn daartoe technische en
organisatorische maatregelen getroffen. De hosting vindt plaats binnen de grenzen van de
Europese Unie. Dit geldt ook voor de opgeslagen aanmeldingen. Bij het aanmelden voor een
opleiding is de verbinding beveiligd.

 

Recht op inzage, correctie of verwijdering, beperking, overdraagbaarheid en bezwaar tegen verwerking.

Een bezoeker, aanmelder of student kan op schriftelijk verzoek gebruikmaken van
bovenstaande rechten. Je kan dus verzoeken om inzage van en correctie of verwijdering van je
persoonsgegevens. Je kan bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens, of vragen om
die verwerking juist te beperken. Je hebt ook het recht op overdraagbaarheid van je gegevens; je kan Mondriaan verzoeken om een (digitaal) leesbare kopie van je gegevens en om die gegevens
aan anderen over te dragen. Het ROC Mondriaan heeft het recht om een verzoek zoals hiervoor
genoemd gemotiveerd te weigeren.

Wanneer je vragen of klachten hebt met betrekking tot privacy kan je contact opnemen met
ibp@rocmondriaan.nl. Of via ROC Mondriaan, ter attentie van Functionaris
Gegevensbescherming Leeghwaterplein 72, 2521 DB te Den Haag. Daarnaast kan je ook een
klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

Aanpassingen

ROC Mondriaan heeft het recht om wijziging aan te brengen in deze privacyverklaring.
Wijzigingen worden gepubliceerd op onze website. Deze versie dateert van 24 mei 2018.

Nieuws Bekijk alles

Met of zonder Bubbels, Drankenkennis 1 is vertaald!

Door de internationalisering in de Nederlandse horeca, bieden steeds meer ROC’s tweetalig […]

Bekijk artikel

Kerst High Tea in restaurant Orchard

Nieuw dit jaar binnen de Invitez The Hague Hospitality Experience […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive