De studenten van de school voor Horeca, Hotel en Facilitaire Dienstverlening kregen een bijzondere kans: topchef Erik Tas nam op 17, 18 en 19 februari de keuken over voor een exclusieve kitchen-takeover. Tijdens deze drie dagen werkte hij samen met studenten van de opleiding Kok om culinaire hoogstandjes te bereiden.
Met dit initiatief wilde Erik Tas jonge talenten inspireren en hen laten ervaren wat het betekent om in de top van de gastronomie te werken. “De toekomst van de gastronomie ligt in de handen van de nieuwe generatie chefs. Ik vind het geweldig om mijn kennis en passie te delen met de studenten van ROC Mondriaan en hen te laten ervaren wat er allemaal mogelijk is in ons vak,” aldus Erik Tas.
Over Erik Tas
Erik Tas is een gerenommeerde chef-kok met een indrukwekkende carrière. Na functies als souschef in diverse toprestaurants, opende hij zijn eigen zaken: Restaurant Bij Erik in Leidschendam en ’t Ganzenest in Rijswijk. Zijn talent werd bekroond met een Bib Gourmand voor Bij Erik en een Michelinster in 2023 voor ’t Ganzenest. Sinds 2023 is hij ook lid van Les Patrons Cuisiniers, een selecte groep van 25 topchefs in Nederland.
De kitschen take over was een waardevolle ervaring voor zowel onze studenten als gasten!
© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive