Praktijkervaring is voor mbo-studenten een voorwaarde om te slagen voor hun beroepsopleiding. ROC Mondriaan heeft daarom verschillende leerwerkbedrijven binnen de school gerealiseerd, zoals restaurants, een hotel, een wellnessruimte, een kapsalon en een giftshop. Zij worden goed begeleid door ervaren docenten, professionals uit het vak.

Er zijn twee locaties in Den Haag met leerwerkbedrijven waar u onze studenten in de praktijk kunt ontmoeten.

Onder de naam MonBizz (Mondriaan in Business) hebben wij aan het Leeghwaterplein in Den Haag een leerwerkvloer waar studenten van de opleidingen van Retail, Kappers, Schoonheidsverzorging en Dienstverlening oefenen in de praktijk. U kuntĀ op deze locatie terecht in onze kapsalon, welness, restaurants en winkel.

Op onze schoollocatie aan de Koningin Marialaan 9 hebben wij onder de naam Invitez (The Hague Hospitality Experience Centre) ook diverse leerwerkbedrijven. U stapt hier de schitterende entree binnen van het gloednieuwe Invitez, met de chique receptie en comfortabele lobby, prachtig ingerichte restaurants met mooie (open) keukens, ruime vergaderzalen, frisse lokalen en een totaal vernieuwd hotel.

Kom langs en ervaar hoe onze studenten als toekomstige professionals uw haar kunnen stylen en knippen en een heerlijke schoonheidsbehandeling kunnen bieden. Combineer het bijvoorbeeld met een (zakelijke) lunch of diner, bereid door onze studenten, altijd onder begeleiding van ervaren vakdocenten. Terwijl u geniet, leren de studenten het vak.

  • homepage monbiz
  • Invitez-homepage