Vragen? Neem contact op!

  • Nederlands
  • English
  • Nederlands
  • English
  • Themaweek over duurzaamheid

    Themaweek over duurzaamheid

    Van 21 t/m 25 februari vindt de ‘week van de duurzaamheid’ plaats in en rond de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening. In het onderwijsprogramma wordt in speciale themalessen, -workshops en -excursies, een week lang stilgestaan bij dit zo belangrijke onderwerp. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan onder meer biologisch eten, fermentatie, het tegengaan van voedselverspilling etc. Doel van deze themaweek is om een eerste concrete stap te zetten in het thema duurzaamheid, waarna het uiteindelijk structureel een plaats zal krijgen binnen diverse leerlijnen/lespropgramma’s van de school.

    Ook de gasten van Restaurant Classique worden tijdens hun lunch of diner meegenomen in dit thema, via een speciaal voor deze week samengesteld ‘Duurzaam Menu’ (van 14 t/m 25 februari). Laat u verrassen!

    < terug naar de nieuwspagina