Onlangs vond een Masterclass over Port plaats in The Vineyard, het prachtige wijnlokaal van de International Hotel and Management School. De belangstelling was enorm, met 11 studenten van de IHMS, 4 alumni en 16 collega’s was de opkomst dik in orde en elk tafeltje bezet.
De masterclass werd geleid door Catarina Santos van The School of Port en Rosalie Lammers van Symington, bekend van Graham’s, Dow’s, Cockburn’s en Warre’s Port. Na een gedegen uitleg over de Douro-streek en de grote diversiteit aan Portwijnen, werd er uiteraard ook geproefd: een stevige rode wijn en 5 Graham’s port-soorten: Six Grapes Ruby Reserve, LBV 2017, Tawny aged 10 en 20 years en een verrassende white blend nr. 5 port, speciaal bedoeld als basis voor een zomerse cocktail met tonic, citroen en munt. Uiteraard ontbrak ook de Blue Stilton niet.
Uit de sfeer tijdens én de reacties na deze middag viel snel op te maken dat we kunnen terugzien op een geslaagde masterclass.
© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive