Op donderdag 12 april werd in de Vineyard het decanendiner georganiseerd. Ook dit jaar was het decanendiner weer een groot succes, waarbij met 21 enthousiaste decanen van VMBO scholen zelf de handen uit de mouwen werden gestoken.
In de keuken ging de helft van de groep aan de slag met twee studenten van de opleiding Zelfstandig Werkend Kok, onder leiding van chef-kok Vincent Dullaart. Onder het genot van een glaasje Prosecco werd een prachtig drie-gangenmenu gekookt.
Johan Huizinga dekte met de andere helft van de groep de tafels op volgens de regels der kunst en gaf een zeer informatieve workshop over tafel etiquette. Ondertussen werden er in deze bijzondere ambiance, contacten gelegd, informatie wederzijds uitgewisseld en ook nog over onderwijs gesproken.
Het decanendiner werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en de aanwezige gasten namen afscheid met de woorden: tot volgend jaar!
© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive