Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Feestelijke diplomeringen Hospitalitycampus

  Feestelijke diplomeringen Hospitalitycampus

  Deze week stond Invitez weer in het teken van een groot aantal feestelijke diplomeringen op onze campus. Toespraken, presentaties, veel familie en vrienden, ballonnen, bloemen en veel blije gezichten van onze afzwaaiende studenten die nu als beroepsbeoefenaars mét een waardevol diploma op zak, hun volgende stap gaan zetten: meteen in het mooie hospitality-vak, een vervolgstudie, een tussenjaar, een avontuur in het buitenland… we wensen alle gediplomeerden een prachtige toekomst!

  De School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening had op dinsdag een primeur: de eerste groep studenten van de opleiding Allround Hospitality ontving op die dag hun diploma, zie eerste foto. De International Hotel and Management School reikte op donderdag 6 juli ook voor het eerst diploma’s uit aan de geslaagde studenten van de opleiding Leidinggevende International Hospitality (LIH), foto 3. In het midden een bekend gezicht: INVITEZ Magazine ‘cover model’ Sophie, geslaagd voor haar Manager Ondernemer Horeca (International Stream) opleiding.

  We sluiten het jaar af met een borrel en hopen u als gast na de zomervakantie weer te mogen ontvangen bij Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre. Proost, op een mooie zomer!