Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Feestelijke Kerstweken bij Invitez

  Feestelijke Kerstweken bij Invitez

  We hebben genoten van een sfeervolle periode vol kerstlunches, -diners én entertainment. Vanaf nu mogen we genieten van een welverdiende kerstvakantie. Deze periode vormt een fantastische ervaring voor onze studenten om in zo’n dynamische plek als Invitez een hoop praktijkervaring op te doen. Op een van de foto’s zien we tientallen studenten van DAPA die de afgelopen weken onze gasten heeft getrakteerd op geweldig entertainment. Ook de a capella theatergroep iNtrmzzo liet zich twee avonden lang van hun beste kant zien, met hier en daar een vette knipoog naar de Kerst. Maar ook buiten Invitez zijn we actief, zoals op de Haagse Royal Christmas Fair.

  De Haagse Royal Christmas Fair is bijna elk jaar groter dan het jaar ervoor en stond ook dit jaar weer op het Lange Voorhout in de historische Haagse binnenstad. Met tientallen kersthuisjes, knisperende vuurtjes, diverse kerstkoren en glühwein in overvloed wordt er een ultieme kerstsfeer neergezet.

  Wie ook wat lekkers wil eten tijdens een wandeling over de kerstmarkt kon bij onze eigen studenten terecht. Studenten van Invitez waren dagelijks aanwezig in hun foodtruck om heerlijke Flammkuchen te bakken en te verkopen. Burgemeester Van Zanen is al komen proeven en wilde ook graag met onze studenten op de foto.

  We wensen alle lezers heel prettige kerstdagen en een gelukkig 2024 en verwelkomen u graag weer in het nieuwe jaar.