Deze week kunnen de gasten van Restaurant Imagine weer genieten van een bijzonder herfstmenu. Voor de 2e jaars studenten kok en bediening van de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening staat de week namelijk geheel in het teken van HERFST.
Let op: de actuele Corona-maatregelen zijn van kracht, zie ook de thuispagina van deze website. U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom en de diners starten iets vroeger dan u van ons gewend bent (vanaf 17.30u, uiterlijk 18.00u).
Restaurant Imagine staat de hele week ‘in vuur en vlam’. In het restaurant wordt er geflambeerd, geadviseerd en een prachtige herfstsfeer gecreëerd, in de keuken zijn onze studenten bezig met herfstproducten en – uiteraard – wild. In alle overige vakken staat de herfst ook centraal en wordt er aandacht besteed aan vergeten groenten, seizoensgebonden producten en duurzaamheid.
Het herfstmenu van deze week, boek snel uw tafel voor de laatste plaatsen:
Entree
Wildpaté en croute van konijn, fazant en pistache met bereidingen van biet en créme van pompoen.
Piece
Gestoofde hertensukade met eigen jus, Duindoornbes, geglaceerde gele en paarse wortel, pastinaak-aardappel mousseline en krokante wortel.
Nagerecht
Clafoutis van braambessen geflambeerd met kaneellikeur, getoaste witte chocolade crumble, koffie tuile en tonkaboon roomijs.
© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive