Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Inspiratievolle Careers Day IHMS

  Inspiratievolle Careers Day IHMS

  Op donderdag 1 februari vond de derde editie van onze ‘Inspirational Careers Day’ van de IHMS plaats. Meer dan 200 enthousiaste 3e en 4e jaars studenten werden ondergedompeld in een wereld vol inspiratie, interactie en waardevolle netwerkmogelijkheden binnen de branche. De dag begon met een boeiende workshop over het vinden van je levensdoel, verzorgd door het team van Darel Education. Het besef van leven vanuit een duidelijk doel draagt niet alleen bij aan minder angst en depressie, maar leidt ook tot een betekenisvoller bestaan. Vervolgens kregen de studenten de kans om zich te oriënteren op hun toekomst. Tijdens mini-clinics konden zij verschillende vakgebieden verkennen en vragen stellen, bijvoorbeeld over het nemen van een tussenjaar. Ook stonden Stenden, de Hoge Hotelschool Scheveningen en onze eigen loopbaanadviseurs paraat om studenten te adviseren en te inspireren.

  In het middagprogramma gingen studenten op een ontdekkingstocht naar hun primaire energiekleuren volgens het DISC-principe. In een interactieve workshop leerden ze hun talenten onder woorden te brengen en ontdekten ze welke energiekleuren zij op dit moment het sterkst vertegenwoordigen. Daarnaast gaf deze workshop inzicht in hoe studenten het beste kunnen samenwerken met verschillende kleuren en karaktereigenschappen.

  De dag werd afgesloten met een netwerkevenement waar diverse hotelgroepen, waaronder The Dylan, Moxy, Hilton en Bilderberg, prachtige stands hadden opgebouwd om in contact te komen met onze studenten. Ook de tweedejaars IHMS-studenten konden hier volop van profiteren.
  We kijken met veel plezier terug op deze zeer geslaagde dag en kijken alweer uit naar de volgende editie!