Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Invitez Magazine 4 gelanceerd

  Invitez Magazine 4 gelanceerd

  Afgelopen vrijdag vond de feestelijke lancering van ons nieuwe Invitez Magazine plaats in Bar The Queen’s Express. Naast de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening en de International Hotel and Management School is in dit vierde Invitez Magazine nu ook de School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen vertegenwoordigd, waardoor we u als gast een nog breder hospitality-verhaal kunnen vertellen. Het resultaat: een bomvol magazine vol innovaties, zoals het KookLab en Het Groene Lokaal, maar ook succesverhalen van verschillende alumni van onze verschillende campusscholen, interessante trends in hospitality etc. Met als belangrijkste motto: de student centraal!

  Na het heffen van het glas tijdens de feestelijke happening werd een banner met de nieuwe cover onthuld, deze keer met een van onze koks-studenten uit het Mondriaan Culinary Team, Quincy Pama. Met het wedstrijdteam gooit zij tijdens nationale en internationale wedstrijden hoge ogen namens ROC Mondriaan. Ten slotte werd voor onze Invitez-gasten het doek gelicht van de nieuwe voorraad magazines op de vertrouwde plek naast de ingang van Invitez. Neem gerust een (gratis) exemplaar mee bij uw volgende bezoek aan Invitez!

  Ga voor de digitale versie van het nieuwste Invitez Magazine naar de tab ‘Invitez Magazine Online’ in het nieuwsmenu of klik hier.