een onderdeel van:

Met of zonder bubbels, Drankenkennis 1 is vertaald!

07 december 2018

Inspelend op de internationalisering in de Nederlandse horeca bieden steeds meer ROC’s tweetalig onderwijs of een ‘International Stream’ aan. Daardoor is ook steeds meer vraag naar Engelstalige leermiddelen, onder meer voor de vakopleidingen voor kok en gastheer/-vrouw. Reden waarom SVH in samenwerking met de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan is gestart met het vertalen van leermiddelen.

Het fraaie leerboek Drankenkennis 1 / Knowing your beverages 1, is nu toegevoegd aan het aanbod. Het eerste exemplaar is afgelopen week officieel overhandigd aan Jacqueline van der Zwan, directeur van de International Hotel and Management School.

De accountmanager van SVH is uiteraard bij de studenten langsgegaan om ook hen de eerste exemplaren van Still or Sparkling, Knowing your beverages 1 te overhandigen.

Het boek is mede tot stand gekomen door de inbreng van de vakdocenten Marsha Rowland, Roxanne Huizinga, Nancy Novick en Johan Huizinga, die hebben meegelezen en waar nodig corrigerend werk hebben verricht.

Nieuws Bekijk alles

Demi Vreden een-na-beste hotelreceptionist

Demi Vreden mag zich de op één na beste hotelreceptionist […]

Bekijk artikel

In de prijzen tijdens de AEHT

Onlangs vond in Leeuwarden de 31ste ‘Annual Conference of the […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive