Vragen? Neem contact op!

 • Nederlands
 • English
 • Nederlands
 • English
 • Themadiner over voedselverspilling

  Themadiner over voedselverspilling

  Op maandag 11 september vond een ‘Educatief Diner’ in Invitez plaats over het thema voedselverspilling, in het kader van de landelijke ‘Verspillingsvrije week’ die maandag van start ging. Met als doelstelling om voedselverspilling op school en thuis zoveel mogelijk tegen te gaan. Dit bijzondere diner, dat uit drie gangen bestond, werd bereid met verse restproducten uit de restaurants van Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre. De gasten stonden versteld van de hoge kwaliteit en de prachtige gerechten die de studenten onder leiding van chef-koks/docenten Pierre Wind en René van Rijswijk met gebruik van restproducten presenteerden.

  In het kader van de Verspillingsvrije week, die nog tot en met 17 september duurt, was als speciale spreker Anneloes Hodes uitgenodigd om namens de organisatie ‘Samen Tegen Voedselverspilling’ een aantal interessante feiten en weetjes over voedselverspilling te komen vertellen, o.a. over de hoeveelheid voedsel die er wereldwijd eigenlijk wordt verspild en hoe kunnen we er aan kunnen bijdragen om dat te voorkomen.

  Het ‘Educatief Diner’ zal vaker worden georganiseerd. We informeren u tijdig over de data (vanaf 2024) waarop u ook als reguliere gast van Invitez voor zo’n diner kunt reserveren.