een onderdeel van:

In de prijzen tijdens de AEHT

25 januari 2019

Onlangs vond in Leeuwarden de 31ste ‘Annual Conference of the AEHT’ plaats. AEHT staat voor ‘Association Européenne des Écoles d’Hotellerie et de Tourisme‘. Deze Europese organisatie voor Hotel- en Toerismescholen biedt elk jaar in een ander Europees land vakwedstrijden voor studenten aan op het gebied van horeca en toerisme.

Tijdens de wedstrijden werken de deelnemers in teams. Zij worden op de dag van aankomst gekoppeld aan een student van een andere deelnemende (Internationale) school. De voertaal gedurende de wedstrijden is Engels.

ROC Mondriaan werd in Leeuwarden vertegenwoordigd door de scholen Toerisme & Recreatie, Horeca & Facilitaire Dienstverlening en de International Hotel and Management School. Beretrots zijn wij, te kunnen vermelden dat de dellegatie van ROC Mondriaan met vier medailles terugkeerde naar Den Haag: goud voor Tourist Destination, goud voor Hospitality Management, zilver voor Wine Service en brons voor Barista.
Onze studenten en docenten kijken terug op een inspirerend evenement. Volgend jaar worden de wedstrijden georganiseerd in Split in Kroatië.

Nieuws Bekijk alles

Demi Vreden een-na-beste hotelreceptionist

Demi Vreden mag zich de op één na beste hotelreceptionist […]

Bekijk artikel

In de prijzen tijdens de AEHT

Onlangs vond in Leeuwarden de 31ste ‘Annual Conference of the […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive