
Van het bos naar het bord!
Onze koksstudenten van de School voor Horeca & Facilitaire dienstverlening waren onlangs op pad met de ‘De wildplukkende Bourgondier’
Lees berichtNoordzeevis uit Scheveningen
Veel mensen kennen haring, schol en tong, maar heeft u wel eens gehoord van zeeduivel of heek?
Wat lekker is hoeft niet van ver te komen: de Noordzee is een van de meest schone zeeën ter wereld en biedt een enorme variëteit aan heerlijke soorten vis.
De school voor Horeca en Facilitaire dienstverlening van roc Mondriaan is officieel ambassadeur van Noordzeevis Scheveningen en laat u graag op royale wijze proeven van de bekende en minder bekende soorten vis uit de Noordzee.
Vanaf 2 t/m 20 maart kunt u in restaurant Classique genieten van heerlijke gerechten, bereid met Noordzeevis uit Scheveningen!
Voor meer informatie en reserveren kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via +31 (0)88 666 33 13, of stuur een mail naar horeca.reserveringen@rocmondriaan.nl
Onze koksstudenten van de School voor Horeca & Facilitaire dienstverlening waren onlangs op pad met de ‘De wildplukkende Bourgondier’
Lees berichtOp dinsdag 15 april vond een groots opgezette benefiet-avond in het Scheveningse Kurhaus plaats, waarbij onze studenten zich weer eens van hun beste
Lees berichtHet afgelopen Ondernemersgala op zaterdag 29 maart, was weer een succes. ROC Mondriaan was weer volop van de partij en de vele studenten én
Lees bericht© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive