Vragen? Neem contact op!

NL

Terugblik op Christmas in Europe ’21 (AEHT)

Terugblik op Christmas in Europe ’21 (AEHT)

Het delen van kersttradities en -gewoonten op het gebied van eten en drinken, folklore en religie, was de rode draad tijdens het evenement Christmas in Europe ’21 in Faro Portugal. ROC Mondriaan had de eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens deze AEHT-bijeenkomst met 14 Europese landen.

Kookkunsten, dansshows en voordrachten werden met elkaar gedeeld. Later in de week volgde nog een culturele excursie ‘Sotavento Algarvio’ (Oosten van de Algarve), met een gezamenlijke lunch in Turismo Escola de Portugal, Villa Real de Santo António. Onze studenten Quincy en Luuk van de opleiding Zelfstandig werkend kok niveau 3 en Joy en Femke van de opleiding Leidinggevende International Hospitality keerden met hun docenten en een koffer vol nieuwe ervaringen en vriendschappen weer huiswaarts.

Uit een dankbrief van een van onze studenten: ‘I loved sharing our culture with the other participants and getting to know so many of the cultures from other countries […] see and try all the different types of food and seeing all their cultural dances, songs and other Christmas habits.’

< terug naar de nieuwspagina