Vragen? Neem contact op!

  • Nederlands
  • English
  • Nederlands
  • English
  • Themaweek Noordzeevis Classique

    Themaweek Noordzeevis Classique

    Restaurant Classique Fine Dining staat deze week geheel in het teken van het thema Noordzeevis. Voor de 1e jaars studenten kok en bediening van de School voor Horeca & Facilitaire dienstverlening, staan de hele week zowel de theorie- als praktijkvakken in het teken van dit thema. Sinds 2019 is de school Ambassadeur van de Stichting Noordzeevis. Deze stichting wil meer aandacht genereren voor lokaal gevangen vis (i.p.v. bijvoorbeeld zalm en tonijn), vooral in het kader van duurzaamheid/de korte keten. Ook stelt deze stichting zich ten doel jongeren te enthousiasmeren voor Noordzeevis. In 2019 hebben onze eigen studenten meegewerkt aan het 2e kookboek van de Stichting Noordzeevis, voor en door jongeren. Uiteraard staat deze week de menukaart exclusief in het teken van Noordzeevis (zie de menukaart op deze website).

    < terug naar de nieuwspagina