een onderdeel van:

Diner Chantant – Oktoberfest

05 oktober  tot 06 oktober 2018

OKTOBERFEST IN INVITEZ

Wat meer dan 200 jaar geleden (12 oktober 1810)  begon als de viering van het 5 daagse huwelijksfeest van de Beierse prins pils Ludwig en de oogverblindende Prinses Teresa van Sassonia-Hildbughausen, is tegenwoordig nog steeds een grote happening in de Duitse stad Munchen; het Oktoberfest!

En Invitez haalt dit feest naar Den Haag.

 Op vrijdag 05 oktober wordt u in Invitez getrakteerd op de Duitse “Gemütlichkeit”. Van de heerlijke Duitse gerechten tot de drankjes tot de typische Duitse meezingers. Lange tafels waar u met z’n allen omheen zit zodat ook een gezellig praatje met uw nog onbekende buurman of buurvrouw niet uitgesloten is. En natuurlijk mag een dansje niet ontbreken, dus de dansvloer zal extra in de boenwas worden gezet voor u.

 Wederom zorgen onze studenten van de opleiding International Hotel and Management School én van onze DaPa-opleiding ervoor dat het u op deze avond weer aan niets zal ontbreken. Gastvrijheid en genieten staat hoog in ons vaandel.

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit gezellige Duitse festijn zonder naar München af te hoeven reizen? Dat kan. Maak gebruik van de Reserveer Button onder aan deze nieuwsbrief en maak uw reservering. Vergeet u niet te vermelden met hoeveel mensen u dit feest bij wilt wonen?

 Ook kunt u een mailtje sturen naar het email-adres van de reserveringsafdeling: horeca.reserveringen@rocmondriaan.nl onder vermelding van: Oktoberfest. 


De kosten voor het Oktoberfest bedragen

€ 29,50 per persoon. Hiervoor krijgt u, naast alle entertainment, een op het Oktoberfest geïnspireerd diner inclusief een aperitief, drankjes en als afsluiting een kopje koffie of thee. 

 

Nieuws Bekijk alles

Demi Vreden een-na-beste hotelreceptionist

Demi Vreden mag zich de op één na beste hotelreceptionist […]

Bekijk artikel

In de prijzen tijdens de AEHT

Onlangs vond in Leeuwarden de 31ste ‘Annual Conference of the […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive