
Van het bos naar het bord!
Onze koksstudenten van de School voor Horeca & Facilitaire dienstverlening waren onlangs op pad met de ‘De wildplukkende Bourgondier’
Lees berichtDe School voor Horeca en Facilitaire Dienstverlening nodigt u graag uit om Wild te komen proeven in Restaurant Imagine tijdens de Projectweek Wild en Gevogelte.
Voor € 17,50 per persoon krijgt een een Shared Dining Wild menu geserveerd.
Voor meer informatie en reserveringen kunt u tijdens kantooruren (op maandag vanaf 10.00 uur, overige dagen vanaf 09.00 uur) contact opnemen met de afdeling Reserveringen.
Telefoon: +31 (0)88 666 33 13
Of u stuurt een e-mail met uw reserveringsaanvraag naar: horeca.reserveringen@rocmondriaan.nl
Vergeet in deze email niet duidelijk de datum en het aantal personen te vermelden
Onze koksstudenten van de School voor Horeca & Facilitaire dienstverlening waren onlangs op pad met de ‘De wildplukkende Bourgondier’
Lees berichtOp dinsdag 15 april vond een groots opgezette benefiet-avond in het Scheveningse Kurhaus plaats, waarbij onze studenten zich weer eens van hun beste
Lees berichtHet afgelopen Ondernemersgala op zaterdag 29 maart, was weer een succes. ROC Mondriaan was weer volop van de partij en de vele studenten én
Lees bericht© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Ontworpen & gebouwd door Accent Interactive