een onderdeel van:

Voorjaarslunches in restaurant Imagine van 19 tm 23 maart

19 maart  tot 23 maart 2018

Wie extra wil genieten van het begin van de lente, kan van maandag 19 tot en met vrijdag 23 maart terecht in restaurant Imagine. De lunches worden verzorgd door eerste jaar studenten van de opleidingen Kok en Gastheer/vrouw van de school voor Horeca en Facilitaire Dienstverlening. De studenten presenteren dagelijks om 12.00 uur speciale lunches in voorjaarssfeer.

Project

Deze voorjaarslunches vinden plaats in de tweede projectweek van de school voor Horeca en Facilitaire Dienstverlening. De leerlingen van de koks-opleidingen bedenken met elkaar een voor- en een hoofdgerecht in de lentesfeer. De leerlingen van de opleidingen Gastheer/vrouw verzorgen het nagerecht en zorgen voor de aankleding en een toelichting op de gerechten.

In het project komt de theorie van de verschillende vakken uit de voorgaande periode samen zodat de leerlingen de samenhang ervaren.

 Snel aanmelden

De leerlingen verzorgen deze voorjaarslunch voor een beperkt aantal gasten. Dus wilt u het voorjaar proeven? Meld u dan snel aan. U kunt maar voor maximaal 4 personen reserveren. Het is mogelijk dat groepjes van twee met elkaar aan tafel zitten.

Reserveren kan via 088 – 666 3313 of via horeca.reserveringen@rocmondriaan.nl. Per persoon bent u vijftien euro kwijt voor voor-, hoofd- en nagerecht, inclusief drankje

Nieuws Bekijk alles

Demi Vreden een-na-beste hotelreceptionist

Demi Vreden mag zich de op één na beste hotelreceptionist […]

Bekijk artikel

In de prijzen tijdens de AEHT

Onlangs vond in Leeuwarden de 31ste ‘Annual Conference of the […]

Bekijk artikel

© Invitez The Hague Hospitality Experience Centre | Onderdeel van ROC Mondriaan
Design & Development by : Accent Interactive